15kg daha simdiden....

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.809
83
30.haftada sizce 15kg almis olmam normal dogumu zorlastirir mi
Siz kacinci haftada kac kilo aldiniz mesela? Oooooof of napcam ben

Canim ben 32.haftadayim 11 kilo aldım. Doktorum normal dedi bundan sonra daha hizli kilo alacaksin tahmini 4-5 kilo alirsin dedi. Ben de almayi pek istemiyorum ama simdiden sonra aldigimiz kilolari bebegimize aliyormusuz

Canim ben 32.haftadayim 11 kilo aldım. Doktorum normal dedi bundan sonra daha hizli kilo alacaksin tahmini 4-5 kilo alirsin dedi. Ben de almayi pek istemiyorum ama simdiden sonra aldigimiz kilolari bebegimize aliyormusuz

Ne guzel siz az almissiniz. Normal dogum mu dusunuyorsunuz, benim.korkum hadi veremezsemden once,hadi doguramazsam
Sisko halimle nasil becericem blmiyorum...

Ne guzel siz az almissiniz. Normal dogum mu dusunuyorsunuz, benim.korkum hadi veremezsemden once,hadi doguramazsam
Sisko halimle nasil becericem blmiyorum...
Eskiler cok yuksek kilolarla dogurmuslar hic korkmayin o konuda. Ben aslinda cok bile aldim ilk 3 ay bulantidan gozumu acamadim serumla beslendim. Bulantim 6.ayimda falan gecti ona ragmen 11 kilo aldim bir de bulantim olmasa sanirim simdiye 20 kilo almistim. Ayrica bir de normal kilomun ustune 10 kilo almisken hamile kaldim yani ben de kiloluyum baya

Ben de normal kilomdan bi 8kg fazlayken ..tam da aa ne guzel yaz da geliyo spor yaparm zayiflarm diye dusunurken hamile kaldigmi ogrendm. Bakalim.napicaz.
Ama dediginiz de dogru,eskiden aman az kilo aliyim mi vardi, herkes baya bi aliyodu hamilelikte heralde..
Bulanti da cok kotu ben de bulandm,ama.bulandigi halde hala.yemek.yiyen bi ben vardim heralde.. ekmek makarna vs iyi geliyordu,bulantim oldukca oyle seyler yiyordum..
Neyse bakalim,sizin de 8haftaniz kalmis ne guzel,insallah bebeklerimiz sag salim gelirler annislerinin kucaginaaa :)

Canım benim komşum 3 çocuğunu normal doğumla dünyaya getirmiş en son 3.de 38 kılo almış şimdi görsen fıstık gibi ☺ ben de 12 13 kılo aldım aramızda çok yok senle doktorum kızıyor ama ne yapayım☺☺☺ inşallah Rabbim kolaylığını verir normal doğum yaparız

Iste o bulanti aninda mideyi bastirsin diye karbonhidrat yedigimiz ve karbonhidrata alistigimiz icin fazla kilo aliyoruz. Evet cogu gitmis azi kalmis ikimizin de. Saglikla eksiksiz kavusalim insallah bebeklerimize. Ben hala dogum sekline karar verebilmis degilim ne guzel sen en azindan kararini vermişsin.

Aman ben de karsr verdigimden mi ay.. oyle dusunuyorm,her ikisinden de korkuyorum. Artik.her ikisine de kendimi alistiriyorum dusunup. Soyle.olursa boyle olur ,boyle olursa su olur gbisinden ihtimaller iste... Ama sez sonrasi cok agri sanci ceken duydum,gozum.korktu acikcasi.....

Aaa evet aramzda hafta ve kilo olarak cok fazla yok.. insallah normal yapabilirz gercekten de. Normali kolaylastiran seyler kulagnza calinirsa yazin.bana... hurmadir,duadir vs ay ne bileyim. Korkuyorm ama.. napiyim icimde mi kalcak bu cocuk :O

Kizlar bi de ben bugun doktora gittim,magnezyum demir ca falan yazdi. Bisey kullanmiyordum ben.
Siz kullaniyo musunuz? Hap yutma ozurluyum bi de ve demir olan tablet seklinde pofff... icmesem mi ki

Ben her turlusunu duydum. Gecen gun 2si normal 3.su sezaryen dogum olmus biriyle tanistim diyor ki simdiki aklim olsa hepsini sezaryen yaparim. Kimisi de agrisi sancisi gecmiyor sezaryenin diyor. Herkesin hikayesi farkli farkli. Ben de dusunmekten yoruldum valla oyle mi boyle mi diye.

Kizlar bi de ben bugun doktora gittim,magnezyum demir ca falan yazdi. Bisey kullanmiyordum ben.
Siz kullaniyo musunuz? Hap yutma ozurluyum bi de ve demir olan tablet seklinde pofff... icmesem mi ki
Ayni durum bende de soz konusu zamaninda demir hapi verdi doktorum icince kusuyorum nasilsa degerlerim normal diye icmedim inatla. Simdi monovit decavit ve yine demir icin ferplex fol kullanmak zorunda kaldim. Demir icin olan yine bulanti yapiyor doktoruma gunde 1 tane aliyim bari diye yavru kedi bakisi bile attim ama nuh dedi peygamber demedi gunde 2 tane iceceksin diye israr etti. Kaderime boyun eğdim ilaclar masa ustunde baslanmayi bekliyor

Oohooo cidden mii.. e biz napcaz ya? Ben ikisinden de korkuyorum.
Ama bi de soyle bisey var. Saglikla gelsn de,biz de o da saglkli olalm da, dogum sancisi olsun.. kurtaj vs gibi seyler icin de insanlar sanci cekmek zorunda kaliuo. Hem de kotu bi psikolojyle. Hem kotu bi olay ve bi de ustune sanci cekiyosun,sonucu iyi degil...Allah vermesin..yasayana da sabir versin..
Buna sukretmek lazim bence. Sonucu guzel olucak.insallah yani..

Ben de benim tablete bakip duruyorm aman yarn baslarm diyorum. biz baslayana kadar 38.hafta gecer

Haklisin valla bak aylardir vucut degisimiydi bulantiydi kusmaydi agriydi sanciydi cekiyoruz. Sunun surasinda birkac saat ya da birkac gun agri cekicez ama dunyanin en guzel duygusunu tatmis olucaz. Dedigin gibi sukretmek lazim halimize neler gorup neler duyuyoruz.

Ben de benim tablete bakip duruyorm aman yarn baslarm diyorum. biz baslayana kadar 38.hafta gecer
Sanki oyle olacak gibi kan seviyemiz dibi gormeden baslasak iyi ama daha yolu var. Sınırın az altindaydi benimki idare ederiz biz onunla az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…