- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
-
Hepsini yapıyorum. İnşallah açılır yakında :)Yani aslında evet, beklemelisiniz :) bol bol sohbet edin, kızınıza kitap okuyun. Çocuk şarkıları söyleyin. 2 buçuk yaşına kadar 3 kelimeli cümle kurmayan oğlum 5,5 yaşına geldi.. susmuyor..
Açılır merak etmeyin, sonra allahım neydi günahım dersiniz :))Hepsini yapıyorum. İnşallah açılır yakında :)
Bakalım bi 18 ayı dolduralım belki biraz ilerleme kaydederiz biz de :) O aydan sonra hızlanma oluyormuş galiba.Çok tatlı oluyorlar o dönem. Oğlumda o yaslardayken o tarz kelimeleri vardı. Şimdi 7 yaşında ,diyoruz sen şuna bunu derdin diye. Ne alaka onu diyordum acaba diyor
Bizim bi akrabamızın küçük kızı da -ge -ga eklerdi 2 yaşlarında falan. Annige, babıga, teyzige gibi.
Benim yeğen 4 yaşında konuştu ya .Mama, meme, baba, anne, havlu, bir vs bunlar düzgün ve bilinçli çıkardığı kelimeler.
Bi de gaaga(alo), gaa(yok), nenne(gel gel), boba(soba) vs var.
Gaaga mesela alo ile alakası yok, yine mesela s yi çıkaramadığı için boba demesi:)
Vakti vardır daha vardır ne bekliyorumdur belki tamam ama öyle durup da beklemeyeyim. Ne yapabilirim?
TeşekkürlerBenim yeğen 4 yaşında konuştu ya .
Önceden o da sacmaliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?