Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar bebegim cok hareketli 8 aylikken emeklemeye 11 aylikkende siralamaya basladi elinden tutunca yuruyor ama kendi basina daha yurumeye baslamadi doktora goturdum daha vakti var korkma dedi ama ben genede artik yurunesini istiyorum tembelde degilki sanirim korkuyor
Kizlar bebegim cok hareketli 8 aylikken emeklemeye 11 aylikkende siralamaya basladi elinden tutunca yuruyor ama kendi basina daha yurumeye baslamadi doktora goturdum daha vakti var korkma dedi ama ben genede artik yurunesini istiyorum tembelde degilki sanirim korkuyor
benim kizim 11ayda tek ayak ustunde emeklemeye basladi 12 ayda yurumeye. simdi 13 aylik kendi basina yuruyor. Zamanla duzelir. Benim kizim hic emeklemyiordu 11 aya kadar ama birden hizlandi iste. Seninki emekledigi icin ihtiyac duymuyordur yurumeye
canım benim büyük kızımda 15 aylıkken yürüdü.12 aylıkken sıralardı,tek başına ayakta da dururdu ama adım atmazdı.bana gel annecim diye yürütmeye çalıştığım zaman da gokkuom diye ellerini göğsüne vura vura bağırırdı.çok çabuk konuştu ama çok geç yürüdü.endişelenme sonra çok temkinli yürüyen,düşüp kalkıp kendine zarar vermeyen bir çocuk olur inşallah rahat edersin.
endişelenmeyin o kendini hazır hissetmeli, ama siz şöyle yapın, yakın mesafede karşısına geçip oturun, eline çok sevdiği bir oyuncak ya da yiyecek alın, onu çağırın belki cesaretlenip gelir