Evet aynn surekli emiyor esim buraktir emmeyi diyo kaynanamda biraktr diyo. Kiyamiyom. Surekli sikilganmi seninki kucak istiyo mu peki hep kuzeni var 5-6 yas bi tek onunla oynar bes dk snra onlada oynamiyo skliyorOy benim boncuğumun aynısıbenim kızım da haftaya 16 aylık olacak, ben yarım metreden fazla uzaklaşamam başkasının evinde, evde de genelde bana ve mememe yapışık. Benim kızım başkasıyla oynuyor,kucaklarına da gidiyor ama kanının ısındıklarına sadece. Hem çocuğun yapısına bağlı hem de başkalarıyla biraraya gelme imkanına bence..benim kızımın maalesef öyle çok kalabalık,çocuklu bir ortamı yok. O yüzden gayet doğal böyle olması.
Yooo sıkılgan değil, hep oynamak istiyor, sürekli hareket halinde. Ben de en kısa sürede memeyi bıraktırcam bu arada. Çok tükendim gerçekten daha fazla dayanamayacağım ben. Emzirmek benim adıma çok yıpratıcı bir hal aldı.Evet aynn surekli emiyor esim buraktir emmeyi diyo kaynanamda biraktr diyo. Kiyamiyom. Surekli sikilganmi seninki kucak istiyo mu peki hep kuzeni var 5-6 yas bi tek onunla oynar bes dk snra onlada oynamiyo skliyor
Oyy ne tatlı bişeymiş o1,5 yaş civarı kızım da öyleydi ama bizim durum normaldi, çevremizde ne sosyalleşebileceği aile üyeleri, konu komşu ne de çocuk var. Neyse biz de birlikte bir oyun grubuna katıldık. Bir kaç ayda açıldı. 2 yaşında kreşe başladı. Şuan 2,5 yaşında, kendisine ilgi göstermeyen insanlara huu huu diye seslenecek, parkta milleti hadi yarışalım, oynayalım diye gaza getirecek, anne sen bankta otur, ben kendim kayacağım diye posta koyacak kadar afacan bir şey oldu. Kısacası; çocuğunuzun yaşıtlarıyla daha fazla zaman geçirmeye, sizin de arka planda kalmanıza ihtiyacı var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?