16 gün geçiken adet test negatif

Bahaaar73

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
23
5
16
29
Hanımlar benım adetim 16 gün geçikti 7. Günde falan lekelenme gördüm oda cok az ve bir gün sürdü idrar testi yaptım negatif cıktı benım gibi olan var mı idrar testi nagatif cıkıp hamile olan 🙄

Ben canım 13.günü gecikmemin. 3.günlük gecikmede ultrason,vajinal muayene yapıldı kist vs yok. Beta HCG 1.20 çıktı. Tarlusal içtim bitti hala bekliyorum

Bügün kan verdim negatif cıktı doktor belki geç döllenme olabilir haftaya tekrar kan alalım dedi

Adetimin gecikmesinin 5. Günü. Testler negatif. Yarın doktora gideceğim hiç gecikme olmazdı

Canım lekelenmen kesildi mi peki?

Ben varım 😑
Normalde beklenen adet tarihim 13 ocak bugün 14. Günüm ve hala adet olmadım.
Gecikmenin 10-11. Günü pembemsi kahvemsi lekelenmem oldu bir iki gün sürdü kesildi. İlk görünce aha şükür artık adet oluyorum dedim ama devamı gelmedi tık yok.
Adetleri aşırı düzenli biri olarak neden böyle oldu bu ay anlamadım. Sat 15 Aralık o zamandan beri çocuk düşünüyoruz diyorum acaba psikolojik mi belki 20 tane test yapmışımdır ama bit şey dr çıkmadı
Ovulasyon testleriyle takip ettim yumurtlamam 12 kasımdı yani beklenen adet tarihimden bir gün önce. O zaman da şaşırmıştım burda konu da açmıştım hatta ya geç döllenme falan yaşıyorum ya da bildiğin psikolojik bir şeyler ama artık cidden ya olsun ya testler pozitif çıksın böyle arada kalmak ne kötü 😞

Bu ara da yumurtlama gördükten bir hafta sonra kan testi de vermiştim ama negatifti

Ben varım 😑
Gecikmenin 10-11. Günü pembemsi kahvemsi lekelenmem oldu bir iki gün sürdü kesildi. İlk görünce aha şükür artık adet oluyorum dedim ama devamı gelmedi tık yok.
Adetleri aşırı düzenli biri olarak neden böyle oldu bu ay anlamadım. Sat 15 Aralık o zamandan beri çocuk düşünüyoruz diyorum acaba psikolojik mi belki 20 tane test yapmışımdır ama bit şey dr çıkmadı
Ovulasyon testleriyle takip ettim yumurtlamam 12 kasımdı yani beklenen adet tarihimden bir gün önce. O zaman da şaşırmıştım burda konu da açmıştım hatta ya geç döllenme falan yaşıyorum ya da bildiğin psikolojik bir şeyler ama artık cidden ya olsun ya testler pozitif çıksın böyle arada kalmak ne kötü 😞

Bu ara da yumurtlama gördükten bir hafta sonra kan testi de vermiştim ama negatifti
12 Kasım yanlış olmuş 12 ocak diyecektim

Ben varım 😑

Doktora gitmedin mi yada kan testi yaptırmadın mı ? Benım bugun 17 oldu iki defa idrar testi yaptım 8 ve 12 günlerde Bi defa da kan ama negatif ilk defa boyle oldu benım de

Doktora gitmedin mi yada kan testi yaptırmadın mı ? Benım bugun 17 oldu iki defa idrar testi yaptım 8 ve 12 günlerde Bi defa da kan ama negatif ilk defa boyle oldu benım de
Canım ayın 20 sinde kan testi verdim negatif çıktı ama önümüzde ki hafta bir dsha gitcem

Benim yaptığım 12 test negatif çıkmıştı. En son kan testi verdim (tabi bir aya yakın geçirmişti.) 4 haftalık hamile cikmistim. Düzensizseniz dönemleriniz

Kızlar bende aynıyım bugün 14. Günüm hâlâ olmadım hiç bu kadar gecikmezdi 1 belki 2 gün gecikirdi nie olmadım anlamadım 8 ve 12 . Günler test yaptım negatif yarın sağlık ocağında kan vericm bakalım ne çıkacak
Ve sol kasığıma sancı giriyor beyaz akıntım var

Benim yaptığım 12 test negatif çıkmıştı. En son kan testi verdim (tabi bir aya yakın geçirmişti.) 4 haftalık hamile cikmistim. Düzensizseniz dönemleriniz
Benım 1 yaşında bebegim var emziriyorum da en fazla 5-6 gün gecikirdi ama bu sefer
Doktora gidemeden adet oldum :) Allah kmseyi belirsizlikte bırakmasın valla ..

Kızlar bende aynıyım bugün 14. Günüm hâlâ olmadım hiç bu kadar gecikmezdi 1 belki 2 gün gecikirdi nie olmadım anlamadım 8 ve 12 . Günler test yaptım negatif yarın sağlık ocağında kan vericm bakalım ne çıkacak
Ve sol kasığıma sancı giriyor beyaz akıntım var
Aynı belirtiler bende de oldu akıntı ve kasıkta hafif agrı bende bekliyorum hayırlısı artık

Bügün kan verdim negatif cıktı doktor belki geç döllenme olabilir haftaya tekrar kan alalım dedi
Geç döllenme nasıl oluyor? Bazı doktorlar öyle geç döllenme muhabbetlerine inanmayin demişlerdi.Bu doktorlar da bir tuhaf yaw . Bir de bazıları hamile olsan da regli olunuyor diyor kimisi olmaz diyor.Neye inanacağımızı şaşırdık.

Back
X