16 gün geçiken adet test negatif

20 günlük gecikmeden sonra artık idrar testi yapmak ve hatta negatif gormeme rağmen eğlenceli hale geldi bende.eczane görünce otomatik girip alıyorum😁😁 benimde bu ay testlere verdiğim para 300 geçmiştir😁
Ay bende bi yanım test çubuğu alıyor bi yanımda diyor ki alsan nolur almasan nolur hep Bir umut işte kocaya da sanki mahçup oluyorum gibi oluyor halbuki olsa benden çok sevinicek ama olmayınca da umrunda değil gibi bir yandan çok istiyoruz tabiki bende eşim gibi rahat olabilsem bayanlrda yaş sınırı var ondan telaş ediyor da olunabilir psikolojikle bağlantılı bir durum.
 
Kan Test bir ay sonra mı yaptırdınız yoksa gecikince yaptırdınız negati de sonradan mı oldu
Benim adet tarihlerim hep düzensizdir. Bildiğim en son tarihim 3 eylüldu. 1 ekimde başladım. (Alerji ilaçları, antibiyotik filan kullanıyorum sorun olmasın diye ) bazen dayanamayıp günde iki tane yaptım. 18 ekimde 4 haftalık olduğunu öğrendim. (Hatta adet tarihimi 16 Eylül diye düzelttiker)
 
Back
X