16 gun gecikme

Aysee1993

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
210
76
18
32
Merhaba arkadaşlar bu ay benim adetim 16 gün gecikti 2 defa kan tahlili yaptırdım:( ilk hafta yaptırdığım 0.31 çıktı dün yptrdigim ise 1.00 çıktı bu şekilde olup gebe oldgunu sonradan öğrenen var mı acaba

Merhaba arkadaşlar bu ay benim adetim 16 gün gecikti 2 defa kan tahlili yaptırdım:KK43: ilk hafta yaptırdığım 0.31 çıktı dün yptrdigim ise 1.00 çıktı bu şekilde olup gebe oldgunu sonradan öğrenen var mı acaba
16 gün gecikmeye değer çok düşük çıkmış bence bır kadın doğuma gözük tahmınen adet söktürücü yazacaktır

Merhaba arkadaşlar bu ay benim adetim 16 gün gecikti 2 defa kan tahlili yaptırdım:KK43: ilk hafta yaptırdığım 0.31 çıktı dün yptrdigim ise 1.00 çıktı bu şekilde olup gebe oldgunu sonradan öğrenen var mı acaba
Temmuzda bende 16 gün gecikti iki kez test yaptırdım negatif çıktı tarlusal verdi doktor adet söktürücü 8 gün sonra geldi adetim ve hiç gecikmezdi son 3 yıl hep düzenliydi acaba nedir noldu niye derken iyice stress yaptim ama negatif işte. Mevsimsel geçişten vs olabilir de. Hamile değilsin adet gününden 10 gün sonra yapilan test yüzde yüz sonuç verir çünkü.

Benim de hamile kalmadan önceki ay 15 gün gecikmişti adet Olmuştum. Stresten oluyor çok kafaya takmamak gerekiyor

Benimde şuan 8 gün geçti..test yapmadım gebelik beklentim yok..ama niye bukadar gecikti anlamadım..Doktorunuz gecikme sebebi olarak size ne söyledi neden gecikme olurmuş..

Benimde şuan 8 gün geçti..test yapmadım gebelik beklentim yok..ama niye bukadar gecikti anlamadım..Doktorunuz gecikme sebebi olarak size ne söyledi neden gecikme olurmuş..
Henüz daha doktora gtmedim perse günü randevum var. Perşembe gideceğim insh.

İnşallah herşey normaldir..Ben gittim doktora..Gebelik beklentim olmadığı için test yaptirmadım...Adet olmadığım ićin rahimde kalınlaşma olmuş...Adet söktürücü verdi..İnşallah en yakın zamanda adet olurum..

Buarada geçen ay bi operasyon geçirdim rahimden..5 gün antibiyotik kullandım sabah iki akşam iki olmak üzere..O ay adetim tam gününde geldi..Eylülde oldum operasyonu..Fakat buayın gecikmesi olarak etrafımdaki kişiler anbiyotik geciktirmiş olabilir dedi..Eylül ayındaki operasyon ve içtiğim ilaclar ekim ayındaki adetimi etkilermi bilmiyorum..Antibiyotigin böyle bir etkisi varmı onuda bilmiyorum..

Back
X