Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 gün gecikmeye değer çok düşük çıkmış bence bır kadın doğuma gözük tahmınen adet söktürücü yazacaktırMerhaba arkadaşlar bu ay benim adetim 16 gün gecikti 2 defa kan tahlili yaptırdımilk hafta yaptırdığım 0.31 çıktı dün yptrdigim ise 1.00 çıktı bu şekilde olup gebe oldgunu sonradan öğrenen var mı acaba
Insh öledir tahlil yaptırdım ama negatif çıktı malesefBence hamilesin
Adetin düzensiz ozamanInsh öledir tahlil yaptırdım ama negatif çıktı malesef![]()
Bu kadar uzamıyor normalde bilmiyorum sebebini canmAdetin düzensiz ozaman
Soğan kürü düzeltiyormuş
Temmuzda bende 16 gün gecikti iki kez test yaptırdım negatif çıktı tarlusal verdi doktor adet söktürücü 8 gün sonra geldi adetim ve hiç gecikmezdi son 3 yıl hep düzenliydi acaba nedir noldu niye derken iyice stress yaptim ama negatif işte. Mevsimsel geçişten vs olabilir de. Hamile değilsin adet gününden 10 gün sonra yapilan test yüzde yüz sonuç verir çünkü.Merhaba arkadaşlar bu ay benim adetim 16 gün gecikti 2 defa kan tahlili yaptırdımilk hafta yaptırdığım 0.31 çıktı dün yptrdigim ise 1.00 çıktı bu şekilde olup gebe oldgunu sonradan öğrenen var mı acaba
Henüz daha doktora gtmedim perse günü randevum var. Perşembe gideceğim insh.Benimde şuan 8 gün geçti..test yapmadım gebelik beklentim yok..ama niye bukadar gecikti anlamadım..Doktorunuz gecikme sebebi olarak size ne söyledi neden gecikme olurmuş..