16 gün gecikme

Cnr44

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
20
6
1
28
Hala adet olmadım 16 gün oldu bugün hamilelik belirtisi yok zaten 12 gün geçiyorken kan verdim 0.100 Dü sonucum yani kanda gebelik de çıkmadı böyle bişey yaşayan var mı

Hala adet olmadım 16 gün oldu bugün hamilelik belirtisi yok zaten 12 gün geçiyorken kan verdim 0.100 Dü sonucum yani kanda gebelik de çıkmadı böyle bişey yaşayan var mı
hormonlariniza baktirin

Bukadar gecikmede bence gebelik olsa cikardi hemen hemen 6 haftalik oluyor çünkü bu hesapta. Doktora bi gorunun adet sokturucu verir belki

16 günlük gecikmeyle gebelik olsa mutlaka çıkardı..jinekoloji uzmanla görüşüp muayane olun hormonlariniza baksınlar adet sokturucude verirler

Benimde 17 gündür geçiyor, doktor üsten baktı. Kistin patlamış,kanlanma ve sıvı toplamış dedi. Adet söktürücü verdi ,cumartesi ilaç bitti hala olmadım. Yarın bir daha gideceğim. İnanılmaz meme ağrısı yaşıyorum. Bugünde hormonlarima bakıldı inşallah iyi sonuç alırım. İlk defa yaşıyorum bunu.vucudum şiş ve inanılmaz rahatsızsım.

Back
X