Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ameliyat olalı 16 gün oldu.tampon ve atelim açılalı daha ikinci günüm ..kemerim alındı burun ucu kalktı. ..kemer olan yer bana sanki çok kalın gibi geliyo yada acaba daha şişlik mi var yorum ltfn.....
Kızlar ameliyat olalı 16 gün oldu.tampon ve atelim açılalı daha ikinci günüm ..kemerim alındı burun ucu kalktı. ..kemer olan yer bana sanki çok kalın gibi geliyo yada acaba daha şişlik mi var yorum ltfn.....
canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun yeni burnun:) daha çok yeni ve şiş en az 6 ayın geçmesi gerekiyor ben beğendim burnunu benim burnuma benzemiş biraz benimde 16 günlükken öyleydi şuanda 25 günlük biraz sabredicez doktorun masaj verdi mi :)