Gebeligin 16. haftasında suyum gelmesi nedeni ile gebeligim sonlandı ilk gebeligimdi polikistik overim vardı 3 yıldır adet olmuyordum 4 aylık bir tedavi sonrasında hic aklıma dahi gelmeyecek bir anda hamile oldugumu ögrenmistim henüz hissetmiyordum hamilelik nasıl geciyor diye soranlara cevabım hic bir sey hissetmedigim ve hala inanamadıgımdı bebegimi kaybettigimde anladım ki inanmaktan öte baglanmısım aglamaktan gözümde yas kalmadı doktor normal dogumun benim icin daha iyi olacagını söylesede normal dogum yaptırmaları beni daha da yıktı .3 ay korunmamı söyledi 3 ay icerisinde hamile kalırsam aynı durumu yasayabilecegimi söyledi Allah kimseye yasatmasın
Başınsağolsun canım. Allah sabır versin.
Nedenini araştırdılar mi? Aman ihmal etme gerekli testlerini yaptır. Bir sonraki gebeliğin de hüsranla sonuçlanmasin.
Benim de iki kaybım var dokuzuncu haftada kalbi durdu. Fakat ilk kaybım oldugu halde doktor test yaptırmadi ben de bilmiyordum ve ikinci de aynı haftada kaybettim.
benimde ilk hamileligimdi bebegi almak istedim patolojiye gitmedi bebek esini göndermisler sanırım normal dogum yaptırdılar ve sabah kürtaj oldum 10 gün sonra kontrole gittigimde doktorum sonucun temiz cıktıgını söyledi onun dısında herhangi bir test yapmadı bir seyde istemedi 3 ay sonra randevu almamı istedi Allahım sizinde yardımcınız olsun