16. Hafta Gebelikte karın kasık ağrısı

ebru_can_ebru

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
7.178
12.648
248
Herkese merhabalar, bu konu biraz beni germeye başladı konu ile ilgili tecrübesi olan kişilerden yardım almak istedim. Doktor kontrollerimi düzenli yaptırıyorum dalar bu ağrıların rahim büyümesiyle oluştuğu söyleniyor. Bu dönemi yaşayanlar nasıl atlattı neler yaşadı merak ediyorum . Sağ ve sol değişkenli ani kramp bıçak batması şeklinde saniyelik ama rahatsız edici ağrılar oluyor bende doktorum ağrı kesici önerdi ama sizlere de sormak istedim şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻

Herkese merhabalar, bu konu biraz beni germeye başladı konu ile ilgili tecrübesi olan kişilerden yardım almak istedim. Doktor kontrollerimi düzenli yaptırıyorum dalar bu ağrıların rahim büyümesiyle oluştuğu söyleniyor. Bu dönemi yaşayanlar nasıl atlattı neler yaşadı merak ediyorum . Sağ ve sol değişkenli ani kramp bıçak batması şeklinde saniyelik ama rahatsız edici ağrılar oluyor bende doktorum ağrı kesici önerdi ama sizlere de sormak istedim şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
Bende de uzanırken hapşurduğumda ağrı çok oluyor tabi arada kasiklarim ve belim agriyor özeldeki doktoruma sordugumda kese büyüdüğü için diyor bence bunun için ilaç içme derim sonuçta iyi değil ilaç ben mecbur kalmadigim surece hic bir ilaç dahi icmiyorum

Bende 8 haftalık hamileyim kasık ağrım daha adetim gecikmeden önce başladı hatta o şekilde öğrendim hamile kaldığımı. İlk zamanlar geceleri uyuyamıyordum sürekli kramp giriyordu. Doktorum magnezyum verdi faydasını gördüm. Tamamen geçmedi ama baya azaldı sıklığı. Ağrı kesici yerine magnezyum kullanmayı doktorunuza danışabilirsiniz bence.

Back
X