16 hafta hamilelikte karın ağrısı

liffie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
17
4
1
39
Merhaba arkadaşlar
16 haftalık hamileyim
İki gündür belimde aşırı bi ağrı var
Çok afedersiniz tuvalete oturunca bu ağrı artıyor ve karnımın her iki yanlarına ve sırtıma vuruyor.ıkınmak ile de artıyor.tuvalete gitmeye korkar oldum
bacağımı çorap gitmek için bile kaldırsam karnım ağrıyor bıçak gibi saplanıyor.dizlerimin üzerine çökünce ve öne eğilince de aşırı bi karın ağrısı oluyor.bu ağrı uzanınca veya normal otururken yürürken yok.doktora gittim bi sorun yok dedi.sizden bu sorunları yaşayan var mı
Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar
16 haftalık hamileyim
Çok afedersiniz tuvalete oturunca bu ağrı artıyor ve karnımın her iki yanlarına ve sırtıma vuruyor.ıkınmak ile de artıyor.tuvalete gitmeye korkar oldum
bacağımı çorap gitmek için bile kaldırsam karnım ağrıyor bıçak gibi saplanıyor.dizlerimin üzerine çökünce ve öne eğilince de aşırı bi karın ağrısı oluyor.bu ağrı uzanınca veya normal otururken yürürken yok.doktora gittim bi sorun yok dedi.sizden bu sorunları yaşayan var mı
Şimdiden teşekkürler
Gazdan olabilir mi

Gaz sancısı olabilir bu yüzden hareket ettikçe Ağrı yapıyordur

Doktoruna güven hamilelik kolay değil hepimiz sürekli sancı yaşıyoruz

Merhaba arkadaşlar
16 haftalık hamileyim
Şimdiden teşekkürler
Bende de oluyor iki haftadır 17. Haftalığım.
Bel agrisi oluyor bide bacaklarim cok agriyor kasiklarimdan bacagima vuruyoe. Bebek sağlıklı dediyse doktor ultrasonda icini ferah tut🌸

Back
X