- 3 Ekim 2024
- 54
- 9
- 6
- 24
- Konu Sahibi nazligrad28
-
16 haftada bebiş büyümüş oluyor, düşük oluyor olsa çok aşırı bi sancı yaşıyor olmanız lazım eğer sancı olmadıysa bi şeyiniz yoktur inşallahMerhaba hanımlar. 16 haftadayım ve bu gün ilk defa bir damla kan geldi ve sonra kanamam olmadı? Yarın doktordayım inşallah ama çok korkuyorum.. Başına gelem var mı neden olabilir? Düşük olabilir mi ?
Sancım yok çok şükür. Hafif bel ağrısı var ama bu başlarda da bazem oluyordu.. inşallaj kötü bir şey olmaz16 haftada bebiş büyümüş oluyor, düşük oluyor olsa çok aşırı bi sancı yaşıyor olmanız lazım eğer sancı olmadıysa bi şeyiniz yoktur inşallah
Sancım yok çok şükür. Hafif bel ağrısı var ama bu başlarda da bazem oluyordu.. inşallaj kötü bir şey olmaz
Geçmiş olsun. Bende doktora gittim herşey normal görünüyor. Plasenta da sorun yok. Bir damla kan neyin nesiydi bilmiyorum.. doktorda bir sebep bulamadı açıkçası. Dün sabahtan olmuştu bir damla sadece ve başka olmadı. Sizin aşırı mı oldu ve rengi nasıldı?Ben de bu konuyu arıyordum. 15+5 Te bugün aşırı kanama oldu. Hatta tuvalette birşey düştü gibi hissettim. Acile geldim. Düşük riski var diye yatış verdiler.
Yok idrardan sonra peçetede bir damla vardı sadece ve sonra olmadı.Kabızlığınız var mı tuvalette mi geldi kanama
Evet ilk aşırı oldu. Kırmızıydı. Acile geldim yatış berdiler. Hala yatıyorum. Şimdi kahverengi lekelenmeye döndü.Geçmiş olsun. Bende doktora gittim herşey normal görünüyor. Plasenta da sorun yok. Bir damla kan neyin nesiydi bilmiyorum.. doktorda bir sebep bulamadı açıkçası. Dün sabahtan olmuştu bir damla sadece ve başka olmadı. Sizin aşırı mı oldu ve rengi nasıldı?
Benim lekelenme hala devam ediyor. Hastaneden çıktım. 3 günde bir iğne yapilacagim. Bende bebeğin eşi asagidaymis kanama o yüzden oluyor. Risk var malesef. Senin kanama yoksa sorun etme. Dinlen ağrın devam ederse doktora git.Çok geçmiş olsun. Nedir durum şu an? Benim kanama olmadı fakat 2 saat oldu alt karın ortasına sık sık ağrı giriyor ve hala geçmedi korkuyorum. 17 haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?