16 haftalık bebeğime 18 haftalık dedi doktor

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
kendi doktorum özel, dörtlü test için hastanenin doktoruna gittim.16 hafta olarak hesapladığım bebeğime 18+4 dedi nedenini sordum bebğin gelişimine göre belirliyoruz dedi,bebeğin gelişimi iyi iri bebek falan dedi
sizce neden olabilir telaşlandım çok mu iri acaba Kaç gr olduğunu da söylemedi. Ama ultrasonu kapatırken güzel,gelişimi iyi falan demişti. Böyle bir durum yaşayan var mı

Son düzenleme:
korkulacak bir şey yok canım merak etme demekki bebişine iyi bakıyorsun ,genelde sat ile utrason arasında bir iki hafta oynama oluyor zaten bir sorun olsa dr un söylerdi. sen içini ferah tut Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım.

Canım ben de sata gòre 15+4'üm fakat ultrasonda hep ilerde bebeğim. Mesela doktora göre şu an 16+2'yim. Doktoruma sordum bu sapmalar iyiye işaret mi? Bebeğim ilerde mi gelişiyor sevinmelimiyim? diye. Fakat o gelişimi normal, ilerde kendi haftasini yakalar dedi. Sinir oldum aanlamadigim şey bebek normal haftasindan geride ciktigi zaman "gelisimi geri" diyorlar ama ilerde ciktigi zaman niye gelisimi ilerde demedi de hersey normal dedi şaşirdim açikçasi. Seninki ne güzel sòylemis bak, elbette oyledir. Hsftasindan ileri gözüken bir bebek ilerde ve hizli gelisiyor demektir. Bence icin ferah olsun bebeklerimiz gayet iyi

Ben sordum bunu benim bebiste 3-4 gun onde 10 -15 gune kadar ilerde yada geride olmasi korkutmaz dedi daha fazla olunca bakariz bi sorun mu var diye dedi benim doktorum rahat olun yani

benim de 5 gün ilerdeydi son ultrasonda 15 gün ileride görünüyo... yani doğum tarihi 29 ekimken 16 ekim görünüyo artık...

benim kuzuda ultrasonda 1-2 hafta ilerde çıkardı canım merak etme bu normal geride olmasından daha iyidir değilmi? öyle daha çok endişelenecektin özellikle erkek çocuklarında olurmuş öyle ama aslı varmı bilemem benimkide erkek tek sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

sonrasında neler yaşadım ama.Yanlış ölçmüş meğerse 18 haftalık değilmiş.Ve bu yanlış ölçüm sonucu dörtlü tarama testim riskli çıktı Allaha şükür başka bir doktor farketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…