16 haftalik gebelikte gunduzleru uyup uyandiktan sonra halsizlik

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Kizlar birkac kez gunduzleri aniden uykum geliyor ve uyuyorum uyandimda halsiz elim kolum kesik kesik hisediyorum ve biraz midem bulaniyorbunu yasayan varmi

Son düzenleme:
Muhtemelen acıkıyorsunuz :) hamilelikte normal o yorgunluklar ama bulantiniz açlıktandır çok uzunmu uyuyosunuz
Kizlar birkac kez gunduzleri aniden uykum geliyor ve uyuyorum uyandimda halsiz elim kolum kesik kesik hisediyorum ve biraz midem bulaniyorbunu yasayan varmi

OYlen yemek yedim 1 saat sonra aniden uykum geldi 2 saat uyumusum uyandimda kendimi oyle yorgun oyle halsiz hisetim ki basim donuyo gibi titriyorum yani kolumu kaldiracak halim yok gibin yarim saate kendime zor geldim midem cok az bulandi hafif bu 2 ci kez basima geliyor sanki uyandimda hastaymisim gibi halsizdim hafif carpintim da vardi

Kaç haftalık hamilesiniz ? ilk trimester da iseniz normal bu tarz şeyler bir anda uyku çökmesi dinlenmemiş hissetme tarzı bir de gündüz uykusu insanı dinlendirmiyor gece uykuları gibi ama bence şekerinizi de kontrol edin bu aralar şekeriniz de oynamalar oluyor olabilir

16 ci haftamdayim seker belirtileri ne acaba ben bilmiyorum internete baktim simdi sik idrar ve idrar yolu enfeksiyonu bulanti ve halsiszlik kanda glukoz fln yaziyor ama ben sik idrara cok su ictim icin cikiyorum hamile kalmadan once bile iste cok su icemezdim cunku cok sik idrara cikiyorum o olamaz idrar yolu enfeksiyonu bende gecmiyor surekli var neler yaptiysam gecmiyor tekrarliyor surekli yeni ilaca basladim.insallah bununla gecer bulanti ve halsizlik ilk aylarda o da her gun deildi ve cok nadiren simdi yasiyorum oda uyuyp uyandiktan sonra boyle birki kez oldum yani yarim saat sonra gecti zaten bir parca cikolata yedim daha iyi oldum hamilelikten heralde bu benim ikinci hamilelim ilkinde hic uyumuyodum bunda surekli uykum var ve boyle hic olmadim sanki cok is yapmisim yorulmusum cok kotu seylerde yasamisim bazen insan uyaninca hasta gibi oluyor oyle bi tik daha kotusu anlayamadim ya tesekurler yazdiniz icin ben bulgaristanliyim yalnis yazdiysam af ola haftaya kontrolum var sorucam doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…