arkadaşlar 10 gün önce pembe akıntım gelmişti. kasık ağrımla bbel ağrım artınca dün doktora gittim. kasılmalarım olduğunu bebeğin eşinin aşağıya indiğini söyledi. endol fitil ile progestan verdi. benim gbi olupta bebeğini kucağına alan varmı?
arkadaşlar 10 gün önce pembe akıntım gelmişti. kasık ağrımla bbel ağrım artınca dün doktora gittim. kasılmalarım olduğunu bebeğin eşinin aşağıya indiğini söyledi. endol fitil ile progestan verdi. benim gbi olupta bebeğini kucağına alan varmı?
bu arada seninkinin cinsiyeti bellimi canım doktorun ne dedi bu konuda nasıl bi açıklama yaptı sana
benim oğlum olcak inşallah... dinlenmemi, bacaklarımı havaya kaldırıp yatmamı, cinsel ilişkiye girmememi söyledi. birde 6. aydan sonra rahim çok hızlı büyüyormuş ozaman yukarı çıkabilir dedi. bekleyip görcez dedi. kasılmalar için stres yapma dinlen dedi. ultrosonda ztn bebeğim top gibi olmuştu bacaklarını içine çekmiş rahim kasılmalarından dolayı. doktor bile korktu bir an için. ne bilyim öyle işte korkuyorum kucağıma alamam diye. bu arada evet çok haklısın tecrübeli arkadaşların söyleyeceklerine ihtiyacımız var.. inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi..
benim oğlum olcak inşallah... dinlenmemi, bacaklarımı havaya kaldırıp yatmamı, cinsel ilişkiye girmememi söyledi. birde 6. aydan sonra rahim çok hızlı büyüyormuş ozaman yukarı çıkabilir dedi. bekleyip görcez dedi. kasılmalar için stres yapma dinlen dedi. ultrosonda ztn bebeğim top gibi olmuştu bacaklarını içine çekmiş rahim kasılmalarından dolayı. doktor bile korktu bir an için. ne bilyim öyle işte korkuyorum kucağıma alamam diye. bu arada evet çok haklısın tecrübeli arkadaşların söyleyeceklerine ihtiyacımız var.. inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi..
pardon canım hap ilaç kısmını okudum şimdi sende progestan kullanıyosun nasıl durum şimdi birbirimizi haberdar edelim burdan en azından birbirimizden umut alalım inşallah hiçbişey olmayacak yavrularımıza
ben 6 tane ilaç kullanıyorum endol fitil, progestan, demir, vitamin ve antibiyotik. idrar yollarımda enfeksiyon var o yzde antibiyotğede başladık. ağrılarım devam ediyo devam lı yatıyorum. bugün özellikle ağrılarım oldukça falza
inşallah canım bende inanıyorum bebeklerimiz bırakmayaccak bizi.. hergün dua ediyorum senn içinde dua edicem..
inşallah canım allah razı olsun. doktorumda öyle dedi 6. ayda yukarı çıkabilir dedi.plesanta aşaıda olsa da ilerleyen haftalarda yukarı çekiyor diye okumuştum.
inşallah senin de öyle olur. yavruna sağlıkla kavuşmanı dilerim.
canımm çok saol bende senin ve bizim gibi olan herkes için dua edicem Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın sağ salim kavuşuruz bebeklerimize nşallah bu arada bende vitamin kullanıyorum vitamin yararlı bizim için decavit pronatal kullanıyorum ben multivitamin burdan iyi haberlerini bekliyorum bi gelişme olursa ben yazacağım görüşmek üzere kendine çok iyi bak
inşallah canım allah razı olsun. doktorumda öyle dedi 6. ayda yukarı çıkabilir dedi.
canım ben hastaneye gittim geçen hafta plasenta hala aşağıda ara ara ağrılarım oluyor doktor progestanı günde 1 e düşür coraspini de 1 günde 1 tane devam dedi ama ben kullanmıyorum ilaçları faydasından çok zararı var diye aspirin yerine limonlu su limonata içmeye çalışıyorum progestanda ağrılarım içinmiş zaten onu da almıyorum aklıma eserse haftada 1 kere alıyorum o kadar bende durum böyle salı 16. haftamı doldurucam ama geçen hafta ultrasonda doktor cinsiyetini göremedi ona da bozuldum biraz bu haftalarda belli oluyor diye biliyordum ama doktorum bu konuda ilgisiz çıktı :2: böyle işte sen napıyosun bi gelişme var mı durumunda bebişin nasıl
canım ben ilaçlara devam ediyorum kasılmalarım şu anda azaldı. ama iltihabım hala geçmedi vajinal fitil verdi onu kullandım. sonra idrar kültürü istedi doktor onu yaptırdım. henüz sonuçlarını göstermedim. zaten doktorumda istifa etmiş moralim çok bozuk.. bızde 19. haftamıza girmek üzreyiz. plesanta benimde hala aşağıda. ama doktor 24. haftaya kadar düzelebilir diyor. cinsiyet konusuna gelince bazen bebekler bacaklarını açmıyor o yuzden görülemiyor. ultrasona girmeden bol bol çikolata ye ne biliyim tatlı şeyler ye. bebek çok hareketleniyormuş. ozaman gösterebilir tatlım.
yaa demek ilaçlar işe yarıyo hata yaptım o zaman ama sadece kendi ağrımı gidermek içinde hormon yüklemesi yapmak bana mantıklı gelmedi canım ya çocuklarda etkilenio bu ilaçlardan sonuçta ne biliyim kafam karışık bu arada her ultrasona girmeden bisürü çikolata yiyorum kuzumda çok hareketli ama cinsiyeti görülemedi işte hayırlısı bi ara görürüz heralde şu plasenta yukarı çıksaydı bi :2: bizde rahat ederdik şimdi ne hareket yapsam korkuyom bide bende bacak bel ağrısı çok oluyo canım sendede varmı
inşallah gösteriri canım inşallah allah yardımcımıx olur. AYY hemde nasıl ağrıyor anlatmamam.. bazen kalkamıyorum bile yerimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?