16 haftalık hamilelik. Bakar mısınız?

16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?

Bizim detaylı ultrason muayenesinde de çıktı. Ancak 26. Haftaya kadar kendiliğinden kaybolaşacağını bildiğim için rahatım 😊 aynı anda başka bir sorun daha görülmediği sürece problem değil

Bizim detaylı ultrason muayenesinde de çıktı. Ancak 26. Haftaya kadar kendiliğinden kaybolaşacağını bildiğim için rahatım 😊 aynı anda başka bir sorun daha görülmediği sürece problem değil
Detaylı ultrasona daha girmedim çok tedirginim inşallah bişey çıkmaz

16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Ya bu konulara ben hayretle bakıyorum, doktora iyice sordunuz mu ne olduğunu? Emin olamadıysanız bi doktora daha görünseydiniz. Burda yaşayan varsa bile aynı şey olmayabilir. Başında kist görüp hiç mi bişey demedi doktor napcağını nasıl ilerleyeceğini söylemedi mi? Burda cevap beklemekle vakit harcamayın doktorlarla çözün bence

Çok erken detaylı usg için 23 hafta da kaybolacak mı bakın bir de kist değil parlama demiş olabilir parlama ilerleyen haftada kayboluyor..

Ben birinden ayrıntılı usg kuyruğunda beklerken biriyle konuştuk.Plansiz hamile kalmış,hamile olduğunu bilmezken ultrason röntgen biseyler çekilmiş ve beyninde kist oluşmuş bebeğin.İnsallah geçicidir geçmiş olsun

Hafta olarak hatırlamıyorum ama yeğenime de dediler. Meger o haftalarda normalmiş ve ztn kaybolurmus
Hiç bir problem çıkmadı şu an çok iyi sağlıklı
Belli bir haftaya kadar kaybolanlar var ama tabi bizimkiler çok doktora gitti tek doktor ile kalmış olamazsınız mutlaka görüş almalısınız

Benim kadin dogum doktorumun 2 cocugununda beyninde kist varmis hamileligimde bebegimin bagarsaginda parlaklik goruldu nift testine kadar verdim perinatologlara gittim baktim o gen testi bu gen testi helak olacaz birini veriyoruz baska bisy cikariyolar biraktim ipin ucunu kendiliginden kayboldu gitti bebegim gayet saglikli dogdu cok sukur ozaman demisti doktorum benim iki cocugumunda beyninde kist vardi gecti diye bence akisina birak gececektir cok dusunmemeye calis taksanda elden gelen bisey yok cunku 🤷‍♀️ icini ferah tut derim kaybolup gidecek goreceksin

Daha bebek küçük o haftalarda olanlar tanıyorum ama daha sonra kayb oluyomus. Merak etme inşallah seninde bebeğin deki önemli bişey diyil.kayb olur gider

Bir tanıdığımın bebeği için de aynı şeyi demişlerdi hatta daha erkendi sizinkinden. Detaylı tarama yapıldı vs öyle bir şey olmadığı ortaya çıktı. Canınızı sıkmayın hemen detaylı bir şekilde araştıran doktora gidin derim.

kist dediği şey beynin oluşumu esnasındaki boşluk. kist falan değil yani haftanız ilerledikçe beyin gelişimi ile birlikte kapanır endişenecek birşey değil.

Benim kadin dogum doktorumun 2 cocugununda beyninde kist varmis hamileligimde bebegimin bagarsaginda parlaklik goruldu nift testine kadar verdim perinatologlara gittim baktim o gen testi bu gen testi helak olacaz birini veriyoruz baska bisy cikariyolar biraktim ipin ucunu kendiliginden kayboldu gitti bebegim gayet saglikli dogdu cok sukur ozaman demisti doktorum benim iki cocugumunda beyninde kist vardi gecti diye bence akisina birak gececektir cok dusunmemeye calis taksanda elden gelen bisey yok cunku 🤷‍♀️ icini ferah tut derim kaybolup gidecek goreceksin
O üzüntüsü bile yetiyor insana di mi? Geçmiş olsun🤲

Ben birinden ayrıntılı usg kuyruğunda beklerken biriyle konuştuk.Plansiz hamile kalmış,hamile olduğunu bilmezken ultrason röntgen biseyler böbrek ağrım vardı çekilmeden bir hafta önce ultrason çekilmiştim sormuştum doktora hamilemiyim diye değilsin demişlerdi bunun üzerine bir hafta sonra emar çekildim çekildikten bir gün sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim

Merhaba benimde böbrek ağrım vardı ultrason çekildim çok fazla birşey gözükmedi hamilemiyim diye sordum hayır dedi ve bir hafta sonra emar istedi karnımdan ve çekildim bir gün sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve bütün doktorlar heryere gittim yalnız ölür karnında yüksek derece radyasyon aldın dediler ve engelli olur dediler koku bacağı eksik olur dediler yaşın genç tekrar anne olursun dediler ama ben kızımı hiç bırakmadım 5 ayıma detaylı ultrasona kadar çok ağladım dua ettim çok şükür kızım sağlıklı oldu adak adamıştım kestim hamileliğimde çok ağladım sadece dua et rabbim sağlıkcakla kucağına verir inşallah

Back
X