- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Detaylı ultrasona daha girmedim çok tedirginim inşallah bişey çıkmazBizim detaylı ultrason muayenesinde de çıktı. Ancak 26. Haftaya kadar kendiliğinden kaybolaşacağını bildiğim için rahatımaynı anda başka bir sorun daha görülmediği sürece problem değil
Ya bu konulara ben hayretle bakıyorum, doktora iyice sordunuz mu ne olduğunu? Emin olamadıysanız bi doktora daha görünseydiniz. Burda yaşayan varsa bile aynı şey olmayabilir. Başında kist görüp hiç mi bişey demedi doktor napcağını nasıl ilerleyeceğini söylemedi mi? Burda cevap beklemekle vakit harcamayın doktorlarla çözün bence16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Ben birinden ayrıntılı usg kuyruğunda beklerken biriyle konuştuk.Plansiz hamile kalmış,hamile olduğunu bilmezken ultrason röntgen biseyler çekilmiş ve beyninde kist oluşmuş bebeğin.İnsallah geçicidir geçmiş olsun16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Daha bebek küçük o haftalarda olanlar tanıyorum ama daha sonra kayb oluyomus. Merak etme inşallah seninde bebeğin deki önemli bişey diyil.kayb olur gider16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Annem bana hamileyken benim icin de mongol demisler yani down sendromlu. Allah a sukur gayet saglikli dogdum16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Bir tanıdığımın bebeği için de aynı şeyi demişlerdi hatta daha erkendi sizinkinden. Detaylı tarama yapıldı vs öyle bir şey olmadığı ortaya çıktı. Canınızı sıkmayın hemen detaylı bir şekilde araştıran doktora gidin derim.16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
O üzüntüsü bile yetiyor insana di mi? Geçmiş olsunBenim kadin dogum doktorumun 2 cocugununda beyninde kist varmis hamileligimde bebegimin bagarsaginda parlaklik goruldu nift testine kadar verdim perinatologlara gittim baktim o gen testi bu gen testi helak olacaz birini veriyoruz baska bisy cikariyolar biraktim ipin ucunu kendiliginden kayboldu gitti bebegim gayet saglikli dogdu cok sukur ozaman demisti doktorum benim iki cocugumunda beyninde kist vardi gecti diye bence akisina birak gececektir cok dusunmemeye calis taksanda elden gelen bisey yok cunkuicini ferah tut derim kaybolup gidecek goreceksin
Ben birinden ayrıntılı usg kuyruğunda beklerken biriyle konuştuk.Plansiz hamile kalmış,hamile olduğunu bilmezken ultrason röntgen biseyler böbrek ağrım vardı çekilmeden bir hafta önce ultrason çekilmiştim sormuştum doktora hamilemiyim diye değilsin demişlerdi bunun üzerine bir hafta sonra emar çekildim çekildikten bir gün sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim