16 haftalık hamileyim ama adet olacakmışım gibi her yerim ağrıyor yorumlarınızi bekliyorum kızlar: (

Seymaomer

Bir gün daha geçti kızımı beklerken
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
80
98
3
28
Hamileligin 16 haftasında karnım ağrıyor bacaklarm felan yani adet olacakmışım gibi his var sizce bir sorun mu vardır doktora gitmelimiyim

canım bende 7 ci haftamdayım ama benimde bel ve kasık ağrılarım oluyor sanki her an adet olucakmışım gibi doktora sordum olur öyle dedi senin haftan daha fazla ama istersen yine de bi doktora danış

Sık idrara cikiyorum kasiklarimda batmalar basladi adetimde iki gün gecikti ara sira başım dönüyor korkumu yendim test yaptim cift cizgi gibi resmini atiyorum lütfen cevap istiyorum hamilemiyim cok istiyorum bebis. Iki aylik evliyim testi simdi yaptim resmini atiyorum

Eklentiler

• 20161024_230459.webp
    20161024_230459.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 205
Sık idrara cikiyorum kasiklarimda batmalar basladi adetimde iki gün gecikti ara sira başım dönüyor korkumu yendim test yaptim cift cizgi gibi resmini atiyorum lütfen cevap istiyorum hamilemiyim cok istiyorum bebis. Iki aylik evliyim testi simdi yaptim resmini atiyorum
tebrikler:anneadayı::anne:

[QUOkedicik61, post: 48580828, member: 422350"]tebrikler:anneadayı::anne:[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim cok mutluyum yarin kan testi yaptirsam mi acaba varsa cikar degilmi canim

Hamileligin 16 haftasında karnım ağrıyor bacaklarm felan yani adet olacakmışım gibi his var sizce bir sorun mu vardır doktora gitmelimiyim

Bu hisler 16. Hafta için biraz farklı bir durum . İlk başlarda normal ama bu hafyada normal değil. Koş doktora hemen. Grip vb vücutta kırgınlık yapan viral bir hastalık da geçiriyor olabilirsin.

Bence hamilesin

Bu hisler 16. Hafta için biraz farklı bir durum . İlk başlarda normal ama bu hafyada normal değil. Koş doktora hemen. Grip vb vücutta kırgınlık yapan viral bir hastalık da geçiriyor olabilirsin.
Haklısın canım ben bugün randevu alayım gideyim hemen

sancın dayanamayacak kaadr çoksa doktora gitmende fayda var ama hemen hemen aynı şeyleri bende yaşıyorum.. çalışan bir bayanım özellikle akşamları sanki ateşim çıkıyor,halsizlik,bacak ağrısı,kendimi çok fazla yorgun hissediyorum ve saat 21.00 e kadar zor dayanıyorum uyuyunca geçiyor ama ertesi gün akşam yine aynıyım.. hamilelikte birçok şey normal bence

endişe etme çoğu hamilede olan şeylermiş ben 24 haftalığım adet olacakmışım gibi ağrım var birkaç gündür güzel düşün olumlu düşün canım

o bendede bazen okuyor ama şiddetli bir ağrı olmadığı sürece normal olduğunu söylüyor doktorum sonuçta vücut artık farklı çalışıyor bebek için

Çok tsk ler canlar içimi rahatlattgnz için umarım geçer bir an once doğum yapmak istiyorum hamilelik gerçekten zor bir süreç hep endişe içindeyim

canım ben daha yeni gördüm bence hamilesin hayırlı olsun

bu testi de deneyebilirsiniz şüphesi olan kesin sonuç veriyor ben bununla öğrendim bir de adete 6 gün kala çok iyi

Eklentiler

• IMG_0754.webp
    IMG_0754.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 43
Back
X