Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriklerSık idrara cikiyorum kasiklarimda batmalar basladi adetimde iki gün gecikti ara sira başım dönüyor korkumu yendim test yaptim cift cizgi gibi resmini atiyorum lütfen cevap istiyorum hamilemiyim cok istiyorum bebis. Iki aylik evliyim testi simdi yaptim resmini atiyorum
Cok tesekkur ederim cok mutluyum yarin kan testi yaptirsam mi acaba varsa cikar degilmi canim[/QUOTE][QUOkedicik61, post: 48580828, member: 422350"]tebrikler![]()
tebrikler canım. darısı başıma inşallah :)[/QUOTE]Cok tesekkur ederim cok mutluyum yarin kan testi yaptirsam mi acaba varsa cikar degilmi canim
Hamileligin 16 haftasında karnım ağrıyor bacaklarm felan yani adet olacakmışım gibi his var sizce bir sorun mu vardır doktora gitmelimiyim
Bence hamilesinSık idrara cikiyorum kasiklarimda batmalar basladi adetimde iki gün gecikti ara sira başım dönüyor korkumu yendim test yaptim cift cizgi gibi resmini atiyorum lütfen cevap istiyorum hamilemiyim cok istiyorum bebis. Iki aylik evliyim testi simdi yaptim resmini atiyorum
Haklısın canım ben bugün randevu alayım gideyim hemenBu hisler 16. Hafta için biraz farklı bir durum . İlk başlarda normal ama bu hafyada normal değil. Koş doktora hemen. Grip vb vücutta kırgınlık yapan viral bir hastalık da geçiriyor olabilirsin.
sancın dayanamayacak kaadr çoksa doktora gitmende fayda var ama hemen hemen aynı şeyleri bende yaşıyorum.. çalışan bir bayanım özellikle akşamları sanki ateşim çıkıyor,halsizlik,bacak ağrısı,kendimi çok fazla yorgun hissediyorum ve saat 21.00 e kadar zor dayanıyorum uyuyunca geçiyor ama ertesi gün akşam yine aynıyım.. hamilelikte birçok şey normal benceHamileligin 16 haftasında karnım ağrıyor bacaklarm felan yani adet olacakmışım gibi his var sizce bir sorun mu vardır doktora gitmelimiyim
Bende 16+6 dayım e 1 haftadır kasık ağrılarım başladı. Rahim büyüdüğü için bu haftalarda normal kasık ağrıları. Ancak bacaklara kadar ağrın varsa doktora görün istersen.Haklısın canım ben bugün randevu alayım gideyim hemen
canım ben daha yeni gördüm bence hamilesin hayırlı olsunSık idrara cikiyorum kasiklarimda batmalar basladi adetimde iki gün gecikti ara sira başım dönüyor korkumu yendim test yaptim cift cizgi gibi resmini atiyorum lütfen cevap istiyorum hamilemiyim cok istiyorum bebis. Iki aylik evliyim testi simdi yaptim resmini atiyorum