16 haftalık hamileyim. Sağ kalçam çok ağrıyor

Esmaesmaesma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
50
10
3
28
15 haftamı doldurdum gebelikte. 2 3 haftadır kuyruk sokumunda sağ kalçama doğru giden bir ağrım var. Oturunca uzanınca doğrulamıyorum. Çok ağrı yapıyor bazen yürümekte zorlanıyorum. Bilgisi olan yaşayan var mı?

Canım aynısı bende de oldu. Vücudumuzda siyatik diye bir sinir var ve ona baskı olduğunda kalça ve bacağı aşırı ağrıtıyor yürütmüyor vs vs. Gebeliktede rahim iç taraf büyüyüp siyatiğe baskı yapıyor. Bir çaresi yok hafif bir ağrı kesici verirler. Ama en önemlisi kilo. Fazla kilo almamaya çalış. Eğer çok çok kötü olursa fizik tedavi uyguluyorlar. Ama benim iki mi üç gün mü ne içinde geçti

Canım aynısı bende de oldu. Vücudumuzda siyatik diye bir sinir var ve ona baskı olduğunda kalça ve bacağı aşırı ağrıtıyor yürütmüyor vs vs. Gebeliktede rahim iç taraf büyüyüp siyatiğe baskı yapıyor. Bir çaresi yok hafif bir ağrı kesici verirler. Ama en önemlisi kilo. Fazla kilo almamaya çalış. Eğer çok çok kötü olursa fizik tedavi uyguluyorlar. Ama benim iki mi üç gün mü ne içinde geçti
Benim gün geçtikçe şiddetleniyor. Fizik tedaviye randevu aldım. Destek olmadan uzanınca kalkamıyorum artık :(

Back
X