16 martta transfer olanlar

zerenl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
16 martta dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 5. Gün bugün kasıklar dan bacaklara ağrı girdi başka bi belirtim yok geçen sefer göğüsler patlıcak gibiydi bu sefer iğneli progesteron kullanıyorum ondan mı acaba

Belirtilere odaklanma kullqndigin ilaclarinda etkisi oluyo yarindandan itibarende idrar testi yapabilirsin 2 embriyoysa zaten hafifde olsa bi cizgi belirir bugun bile cizgi cikar 16 martsa bugun t+6 olmasi lazim idrarda cikabilir

T
Belirtilere odaklanma kullqndigin ilaclarinda etkisi oluyo yarindandan itibarende idrar testi yapabilirsin 2 embriyoysa zaten hafifde olsa bi cizgi belirir bugun bile cizgi cikar 16 martsa bugun t+6 olmasi lazim idrarda cikabilir
Teşekkürler 26 sında kan testi yap dedi doktor erken negatif çıkınca moralimi bozmak istemiyorum geçen sefer tutundu düşüm yaptım crl geriliği vs inşallah bunda da tutunur

Merhaba banada ilk iki gün aynı şey oldu ama geçti siz kan testi verdiniz mi sonucunuz ne

Merhaba bende 16 martta transfer oldum doktor 28 inde test istedi idrad testini 8. Gün yaptım ama negatifti cıkasa çıkardı heralde t+6 da bile cıkan var cok mutsuzum
Siz kan testi verdinz mi?

Merhaba bende 16 martta transfer oldum doktor 28 inde test istedi idrad testini 8. Gün yaptım ama negatifti cıkasa çıkardı heralde t+6 da bile cıkan var cok mutsuzum
Canım bende 17 si transfer oldum yarın kan testi vercem 28 si normalde testim

Yarın verecrin bende vermedim hiç

Canım bende 16 sında transfer oldum belirti arama ben hiç evde test yapmadım doktor 27 sinde kan ver dedi

Kaset testlere bazen geç yansıyormus canım kan testi ver günün geldiğinde modelini bozma dün bende yapmak istedim idrar testi negatif çıkınca stres hormonun artiyormuş o yüzden yapmadım birşey kan günümü bekliyorum

`