Belirtilere odaklanma kullqndigin ilaclarinda etkisi oluyo yarindandan itibarende idrar testi yapabilirsin 2 embriyoysa zaten hafifde olsa bi cizgi belirir bugun bile cizgi cikar 16 martsa bugun t+6 olmasi lazim idrarda cikabilir16 martta dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 5. Gün bugün kasıklar dan bacaklara ağrı girdi başka bi belirtim yok geçen sefer göğüsler patlıcak gibiydi bu sefer iğneli progesteron kullanıyorum ondan mı acaba
Teşekkürler 26 sında kan testi yap dedi doktor erken negatif çıkınca moralimi bozmak istemiyorum geçen sefer tutundu düşüm yaptım crl geriliği vs inşallah bunda da tutunurBelirtilere odaklanma kullqndigin ilaclarinda etkisi oluyo yarindandan itibarende idrar testi yapabilirsin 2 embriyoysa zaten hafifde olsa bi cizgi belirir bugun bile cizgi cikar 16 martsa bugun t+6 olmasi lazim idrarda cikabilir
Merhaba banada ilk iki gün aynı şey oldu ama geçti siz kan testi verdiniz mi sonucunuz ne16 martta dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 5. Gün bugün kasıklar dan bacaklara ağrı girdi başka bi belirtim yok geçen sefer göğüsler patlıcak gibiydi bu sefer iğneli progesteron kullanıyorum ondan mı acaba
Canım bende 17 si transfer oldum yarın kan testi vercem 28 si normalde testimMerhaba bende 16 martta transfer oldum doktor 28 inde test istedi idrad testini 8. Gün yaptım ama negatifticıkasa çıkardı heralde t+6 da bile cıkan var cok mutsuzum
Siz kan testi verdinz mi?
Yarın verecrin bende vermedim hiçMerhaba bende 16 martta transfer oldum doktor 28 inde test istedi idrad testini 8. Gün yaptım ama negatifticıkasa çıkardı heralde t+6 da bile cıkan var cok mutsuzum
Agrınız var mı? Adet agrısı gibi?Canım bende 17 si transfer oldum yarın kan testi vercem 28 si normalde testim
Canım bende 16 sında transfer oldum belirti arama ben hiç evde test yapmadım doktor 27 sinde kan ver dedi16 martta dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 5. Gün bugün kasıklar dan bacaklara ağrı girdi başka bi belirtim yok geçen sefer göğüsler patlıcak gibiydi bu sefer iğneli progesteron kullanıyorum ondan mı acaba
Kaset testlere bazen geç yansıyormus canım kan testi ver günün geldiğinde modelini bozma dün bende yapmak istedim idrar testi negatif çıkınca stres hormonun artiyormuş o yüzden yapmadım birşey kan günümü bekliyorumMerhaba bende 16 martta transfer oldum doktor 28 inde test istedi idrad testini 8. Gün yaptım ama negatifticıkasa çıkardı heralde t+6 da bile cıkan var cok mutsuzum
Bende agrı yok gögüste dolgunluk agrıda yok sadece 3. Gün ve 4. Gün kasıkta batma hissettim onun dısında birşeyim yok. Ama herkeste belirti cok farklıAgrınız var mı? Adet agrısı gibi?