• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Mayıs 2025 - 15 Mart 2026 Ceres Koç Burcunda

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
61.209
3.205
523
İstanbul
ceres.webp

Yine önemli bir süreç başlıyor. 16 Mayıs 2025 Ceres, Koç burcuna geçiyor ve 15 Mart 2026’ya kadar burada kalacak.

Peki bu ne demek? Astrolojik terimlerle boğmadan açıklayayım.

Ceres, bakım, beslenme, koruma ve bağ kurma şeklimizi temsil eder.
Koç burcuna geçince bu temalar bireysellik, cesaret, liderlik ve “önce ben” diyebilmeyi öğrenmekle birleşir.

Bu dönem ne yaparsan işe yarar ? 👇
— Kendine öncelik vermeyi öğrenme zamanı.
— Sürekli başkalarını düşünüyorsan, artık durup “Ben ne istiyorum?” deme zamanı.
— Hayatında kendine alan açmak, başkalarını değil kendini beslemek şart.
— Aile, çocuklar, kadınlık, annelik ve koruma temaları “ben-merkezli” bir perspektiften yeniden yapılandırılacak.

Dönüp bak: Şubat 2021 ve Nisan 2016’da ne yaşamıştın?

O dönemlerde Koç’ta Ceres vardı.

Bir mücadele mi verdin?

Kendi kararlarını savunmak mı zor geldi?

Bağımsızlık mı istedin?
İşte o konular şimdi başka bir bilinç düzeyinde tekrar gündeme geliyor olabilir.

ceres.webp

Beslemeyi öğren, kendini ateşle büyüt! ❤️‍🔥♈🌱

Gökyüzünün sevgiyle besleyen dişil asteroidi Ceres, 16 Mayıs’ta cesur, girişimci ve ateş elementinin öncüsü Koç burcuna geçiyor! ♀🔥
Bu geçişle birlikte sevme şeklimiz, kendimizi besleme tarzımız ve koruma reflekslerimiz daha spontan, direkt ve savaşçı bir hale geliyor. ⚔️

Ceres Koç’ta:
Benim için en iyisi ne?
Kendimi ne zaman ihmal ediyorum? 🧘
Ne zaman başkaları için fazla savaş veriyorum?
İşte şimdi bu sorularla yüzleşme zamanı! ✨

Bu dönem:
• Kendi ihtiyaçlarına öncelik verme zamanı! ❤️‍🔥
• Cesur kararlar alabilir, bağımsızlığını savunabilirsin. 🛡
• Kökten gelen içsel gücünü yeniden hatırlarsın. 🌿
• “Hayır” demek bir özgürlük alanı yaratır. 🚫✅

Kendini sürekli başkalarını kollarken buluyorsan, Ceres Koç burcundayken artık önce kendini beslemeyi öğreniyorsun. 🌸
Ve evet, bu bencilce değil; bu öz-şefkatin devrimsel hali! ❤️

Çocuklar 👶, annelik temaları , dişil yaraların şifası 🌺, bu dönemde daha çok bağımsızlık, özgürlük ve kendin olma arzusu ile harmanlanıyor. 🕊
Toprak Ana’nın savaşçı hali sahnede artık! 🌍⚔️

Tavsiyem:
• Kendi başına zaman geçir. ⏳
• Fiziksel aktivitelerle bedenini destekle. ‍♀️
• “Hayır” deme kaslarını güçlendir. ❗
• Öfkeyi bastırmak yerine yaratıcı alanlara kanalize et. 🎨

Gökyüzü diyor ki:
“Senin de ihtiyaçların var, unutma!” 🌌
Ve bu sefer bu ihtiyaçlar sessizce değil, gümbür gümbür ifade ediliyor! 🔥

Ceres Koç’ta: Kendini sevmenin en cesur hali!
Kendi tohumunu kendin ekeceksin, kendi toprağını sen seçeceksin.
Ve ateşinle yeşereceksin! ♈🌱❤️‍🔥

ceres.webp

😘Ceres Koç Burcunda (16 Mayıs 2025 itibariyle Ceres Koç burcunda yolculuğuna başlıyor.
Artık beslenme, öz bakım ve sevgi dili daha cesur!
Kendini savunma, harekete geçme ve içsel gücünle liderlik etme zamanı.

👇

Koç:
Kendini sahipleniyorsun. Cesur adımlar, kişisel bakımda liderlik!

Boğa:
İçsel dönüşüm zamanı. Ruhunu besleyen şeyleri seç.

İkizler:
Dostlarına rehber oluyorsun. İlham vermeye başlıyorsun.

Yengeç:
Kariyerinde şefkatli liderlik ön planda. Gücünü göster!

Aslan:
İnançlarını savunma ve yayma cesareti. İlhamın bulaşıcı!

Başak:
Duygusal sınırlarını belirliyorsun. Derinlikte güç var.

Terazi:
İlişkilerde kendine sadakat. Dengeni sen belirle.

Akrep:
Günlük hayatında sağlıklı rutinler kuruyorsun. Öz bakım şart!

Yay:
Sevgi dilin daha açık. Yaratıcılığını cesurca ifade et.

Oğlak:
Ailede lider sensin. Alanını koru, köklen!

Kova:
Duygularını açıkça dile getirme zamanı. Net ol!

Balık:
Değerini bil, kaynaklarını cesaretle sahiplen!

💕Ceres, Koç’ta:
“Sevgi eylemdir. İlk adım kendin için gelir.”
Kendine liderlik etme zamanı!

Kaynak rituel_degisim_donusum

ceres.webp

Bugün, Ceres asteroidi Koç Burcu'na geçiş yapıyor. Ve bu etki Mart 2026 'ya kadar sürecek. Ceres, Mitolojik olarak Demeter ve Persephone' nin hikayesi ile ilişkilendirilir; bu da kayıp, beslenme ve yenilenme temalarını beraberinde getirir.

Koç Burcu'ndaki bu transit, bireysel bağımsızlık, cesaret ve yeniden doğuş enerjilerini vurguluyor..

Bu dönemde geçmişin sınırlamalarından sıyrılarak kendi gücünüzü keşfetme ve kişisel dönüşüm yaşama fırsatları doğabilir..

Z.Vİldan Çelikdemir

16 Mayıs 2025 🌾Ceres Koç burcuna saat 21:19 itibari ile transitine başlıyor. Beslenme, koşulsuz sevgi ve şefkat temaları ön plana çıkarken kişisel ihtiyaçlarımız öncelikli olacaktır. Özgüven ve bakım konularında cesur ve ben merkezli davranışlar yaratabilir.

Astrolog Funda Çiçek

ceres.webp

16 Mayıs’ta Ceres Koç burcuna girerek kendimize ve başkalarına nasıl baktığımız konusunda cesur, yepyeni ve canlandırıcı bir süreci başlatacak. Balık’ın düşsel sularında yumuşak bir teslimiyetle şifalanan Ceres, şimdi Koç’a sıçrayıp öz bakımın bencillik değil bir sevgi eylemi olduğunu hatırlatmaya geliyor.

16 Mayıs 2025 – 15 Mart 2026 boyunca Ceres Koç’ta ilerlerken, kendimizi tereddütsüz önceliklendirmemiz, ihtiyaçlarımızı geri kazanmamız ve bireyselliğimizin kıvılcımını beslememiz için bizi cesaretlendirecek.

Ceres Koç’ta, kendimizi en iyi tanıyanın biz olduğumuzu hatırlatır; eyleme geçmeye, harekete, kendimizi cesurca ifade etmeye davet eder.

Bu dönem, ruhumuzu heyecanlandıran şeyin peşinden koşma ve arzularımızı beslemenin bencillik değil hayati bir ihtiyaç olduğunu vurgular.

İster yeni bir sağlık hedefi olsun ister tutku duyduğumuz bir proje, bu transit enerjimizi koruyup kollamamızı sağlar.

Balık’taki Ceres fedakârlık ve şefkatle beslerken, Koç’taki Ceres cesaret, başlangıçlar, bağımsızlık ve tutkulu girişimler aşılayacak. Bu açıda eski kalıpları yıkmak ya da başkalarının beklentilerini aşmak gerekse bile yeni bir şeye “evet” demenin güzelliği vardır.

Bu süreçte beslemeyi/beslenmeyi fiziksel aktivitede, sağlıklı rekabette, tek başına maceralarda ya da kimliğimizi onaylayan projelere balıklama dalmakta bulabiliriz.

Ceres Koç’ta koruyucu içgüdülerimizi de yükseltir: Sevdiklerimizi savunmaya ya da kalbimize yakın hissettiğimiz davalar uğruna mücadele etmeye çağırır.

♈️ Güneş, Ay, Yükselen veya Ceres’i Koç’ta belirgin yerleşimleri olanlar için, içlerindeki ateşi besleyecek girişimlere başlamak adına güçlü bir dönem olacaktır.

Astrolog Özge Sİnem

Back
X