- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberi orijinal kaynağında okudum. Kadından Müslüman öğretmen diye bahsetmişler. Bana iyi niyetli gelmedi hiç. Yanibu olayların yaşandı
E bu kadın da belki sarışındır. Saçları görünmüyor ki türbandan.
Hem bu kadın Batılı zaten. İsmine bakın: Linda Hardan
batılı değil bildiğin arap göçmen.
Kime yazdgim kimi alintiladgm ortada niye atarlandinarkadaşım asıl senin amacın nedir bunu anlamıyorum kim turbana laf etti gösteririmisin
Ne ismi ne de cismi Araba benziyor.batılı değil bildiğin arap göçmen.
Ne ismi ne de cismi Araba benziyor.
Kime yazdgim kimi alintiladgm ortada niye atarlandin
Yok gelmedi kilik kiyafetle insanlari genellemen, turbanliya cocuk emanet edilmez demen hosuma gitmedi alkis mi tutaydimne oldu işine gelmedimi?![]()
Yok gelmedi kilik kiyafetle insanlari genellemen, turbanliya cocuk emanet edilmez demen hosuma gitmedi alkis mi tutaydim
aa olur mu konuyu aklımızla anlarsak ne cazibesi kalıyoMevzuyu kılık kıyafete getirmeyelim lütfen haberde bundan bahsetmiyor, bir mesleği icra ederken hakkıyla yaptıktan sonra ne giydiğinizin, neye inandığınızın önemi yoktur.
Yüreğine sağlık Munecim..Mevzuyu kılık kıyafete getirmeyelim lütfen haberde bundan bahsetmiyor, bir mesleği icra ederken hakkıyla yaptıktan sonra ne giydiğinizin, neye inandığınızın önemi yoktur.