164 glukoz değeri

nazli0101

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
123
64
98
38
gebeliğimin 28. haftasındayım... şeker yükleme testi yaptırmadım 2 hafta önce sadece açlık tokluk testi yaptırmıştım ve sonuçlarım gayet normal çıkmıştı... dün doktor değiştirdim ve benden kan testi istedi.. tekrar yaptırdığımda 164 glukoz çıktı.. bu oranın yüksek olduğunu söyledi doktorum... ama testten hemen yarım saat önce fastfood hamburger ve patates kızartması yemiştim , hamile kaldığımdan beri ilk defa yedim ... acaba bu yediklerim yüzünden mi yüksek çıktı ,yarın açken tekrar kan vereceğim...

hayır yaptırmadım 2 -3 hafta önce açlık tokluk testi yaptırdım... açken 85 çıkmıştı... ertesi gün tokken 104 çıkmıştı... şeker yükleme yaptırmadım... yediğim fast food ile alakalı olabilir mi... bi de hamileliğim boyunca 4 kilo aldım sadece... bebeğimin kilosu 1150 boyu 40 normal dedi.. neden böyle çıktı acaba gene gideceğim doktora elbette ama şuan üzülmeye başladım

50 gram yükleme yaptırdım ve malesef sonuç 169 çıktı....evet gebelik diyabeti , şimdi 100lük YAPILACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…