16AYLIK VE SÜREKLİ AGLIYO AZI DİŞİ Agrısı cözüm önerileri 😖

sogukbaklava52

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
220
27
18
25
Kızım 16 aylık oldu 12 aylıktan beri her gece Uyanmaya başladı gece 5-6 kere uyanıyor ağlıyor Calpolve calgel jel kullanıyorum hiç işe yaramıyor hala daha ilacı içtiği halde ağlıyor ateşi var sürekli mızmız ve meme istiyor daha cok memeye bağlandı. Soğutulmuş şeyler denedim de işe yaramadı İlaç da fayda etmiyor zeytinyağı Karanfil tarifi vardı internette Onu denedim birkaç gün o da işe yaramadı Acaba böyle işe yarayacak bir çözüm öneriniz var mı dişinden çok rahatsız sürekli ağlıyor mızmızlanıyor eli ağzında salyaları yüzünden sürekli üstünü değiştiriyorum

Ben özellikle gece uykusuna geçmeden önce ağrı kesici veriyorum, diğer jeller falan pek faydalı olmuyor (daha doğrusu kızım kabul etmiyor. Doktorumuzda ilaç dışında bi öneride bulunmadı zaten.

Diş çıktığında en fazla 3-4 gün ağrı yapar. Daha uzun sürerse veya ateşi 38,5 dereceyi geçerse bir doktora başvurun.

Diş çıktığında en fazla 3-4 gün ağrı yapar. Daha uzun sürerse veya ateşi 38,5 dereceyi geçerse bir doktora başvurun.
peki gece sizce neden uyanır cıglık atarak uykulu gine aglıo gözü kapalı sekilde :"noldu kızım anne yanında hadi uyu diyorum sakinleşmiyor asla "pıspıs pat pat yapıyorum poposuna uyumuyor sarılıyorum kucagıma alıyorum ortalıgı yırtarak aglıo sadece yerine yatırıo yanına yatıp meme verince geri emerek uyuyo bu durumda napmam lazım cunku bende yoruldum sürekli yanına yatıp her uyandıgında meme vermek zorunda kalıpm baska türlü sakinleşmiyor gece gece de insanlar rahatsız ollmasın diye mecbur kalıyorum*"

peki gece sizce neden uyanır cıglık atarak uykulu gine aglıo gözü kapalı sekilde :"noldu kızım anne yanında hadi uyu diyorum sakinleşmiyor asla "pıspıs pat pat yapıyorum poposuna uyumuyor sarılıyorum kucagıma alıyorum ortalıgı yırtarak aglıo sadece yerine yatırıo yanına yatıp meme verince geri emerek uyuyo bu durumda napmam lazım cunku bende yoruldum sürekli yanına yatıp her uyandıgında meme vermek zorunda kalıpm baska türlü sakinleşmiyor gece gece de insanlar rahatsız ollmasın diye mecbur kalıyorum*"
Anne sütü alan bebekler gece sık sık uyanır emzirilene kadar ağlarlar sonra da devam uyurlar zaten. Bu durumdan sıkıldıysanız memeden kesmeyi düşünebilirsiniz

Back
X