16gun Oldu Regl Olmadim Of Of.....

zelal63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
254
2
96
İstanbul
BEL AGRISI VAR BACAK AGRISI VAR ADETIM YOK HALA,ACABA HAMILEMIYIM.ÖYLE BI DURUMA GELDIKKI HAMILE OLSAKTA INANMAYIZ KENDIMIZE...:1no2:

canım hala neyı beklıyorsun gıdıp kan testı yaptır baya zaman gecmış ınsallah hamıssındır hayırlı haberlerını beklıyoruz

haklısın çok pahalı gercekten bende yaptıramadım ama 16 gun cok uzun bır zaman cok yuksek ıhtımal var hamış olman ıcın

bazen boyle gecerdı gunlerım gene oyle sanırım ıdrarda cıkmadıgına gore oyledır dımı kafayı yıycem artık cok yoruldum cok...

Heralde hamilesin, bu kadar geçtiğine göre, eczaneden alınan testlerden al yap, bulantıların başlayınca da doktora gidersin:)) hadi hayırlısı arkadaşım...

bazen boyle gecerdı gunlerım gene oyle sanırım ıdrarda cıkmadıgına gore oyledır dımı kafayı yıycem artık cok yoruldum cok...

canım hıç belllı olmaz ama benım ılk bebegımde sureklı hergun ıdrar testı yapıyodum hep negatıf cıkıyodu en sonunda 8 haftalıkken pozıtıf cıktı oda ıkıncı cızgı hafıftı sonra doktora gıttım hamıleydım rabbım bana bole bır guzellık nasıp etmıstı ama ne yazıkkı bebegımı benden çok sevdıgı ıcın 27 haftalıkken yanına aldı:çok üzgünüm:

cok uzuldum huzun yılı.rabbım sabır versın sana ve yenı bebegını kuzcagına almayı nasıp etsın ınsallah hayırlısı demek lazım ne dıyımkı

Back
X