- Konu Sahibi gecekirpik
olayı sadece dış görünüş olarak değerlendirmemek lazım aslında, ya o kız -bir ton makyaj yapıp her yere düğün edasıyla giden kızdan bahsetmiyorum- o yaşına kadar kendini olgunlaştıracak şeyler yaşayıp da artık kendini genç hissedemez olduysa ? aman zaten istediğimi yaşayamadım bari istediğimi giyeyim, takayım diyorsa? yani hayat onu manevi açıdan erken yaşlandırdırdıysa? evet ben tam da şu sıralar bu dertten müzdarip hissediyorum kendimi, küçük yaştan beri çok sorumluluk aldım, şu an 19 yaşındayım ama hiç de öyle hissetmiyorum, hissedemiyorum. çok ağır şeyler yaşamadım çok şükür ama sorumluluklar insanı olgunlaştırıyor. ben çok makyaj yapmıyorum fondoten far kullanmıyorum, saçımı da hiç boyamadım ama topuklu ayakkabı benim için vazgeçilmez :) ceket-kot-topuklu bence çok hoş duruyor :) tabi hayatın getirdiklerinin yanında boyumun feriha kadar olması da topuklu sevdamın başlamasına büyük katkıda bulundu :)
he bir de giyebiliyorken giymek de lazım bi yaştan sonra zaten giymek daha zor oluyor bence :)
he bir de giyebiliyorken giymek de lazım bi yaştan sonra zaten giymek daha zor oluyor bence :)