17-19 haftada karnım aynı büyüklükte

Sxbmd

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
136
50
13
30
Bakü
Merhaba hanımlar.19+1 günlük hamileyim.17 haftadan karnım belirginleşmeye başladı,dar elbise giydiğim zaman belli oluyor yani.Ama artık 19+1 oldum hâlâ aynı büyüklükte,her hafta daha da büyümesi gerekmez mi?akşamları davul gibi oluyo,ama şişkinlikten.Sabah yine aynı büyüklüğe geri dönüyo.2 gündür karnımın içi,kasıklarım ağrıyor hareket ettiğimde doktorumada ulaşamadım.Normal mi acaba

Benimde öyleydi akşam kocaman şişiyodu sabah yine küçülüyodu. 2 haftadır biraz daha şişti. Doktora yeni gittim bebeğin gelişimi çok iyi korkmayın o yüzden karnın çıkmasıyla alakası yokmuş

İç karnınız geniştir benim öyleydi mesela küçük duruyordu karnım

Canım, ben burda 30 haftalıktım. Gelişim geriliği mi var diye soruyordu insanlar.. herkes birsey söyler hiç kafa yorma.. az buyumesi normal yani. Ama sancın icin doktoruna mutlaka daniş..

Eklentiler

• 20200619_153554.webp
    20200619_153554.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 272
Canım, ben burda 30 haftalıktım. Gelişim geriliği mi var diye soruyordu insanlar.. herkes birsey söyler hiç kafa yorma.. az buyumesi normal yani. Ama sancın icin doktoruna mutlaka daniş..
O ne demek öyle gelişim geriliği ne saçma yorumlar yapılmış herkesin hamileliği bir değil ki kimi şişer kimisi sadece karnı olur.

Bence en güzeli karnının belli olması davul gibi şişmek istemiyorum ben şahsen🤭

Ben ilk hamileligimde sadece 7 kilo aldım 55 kiloda doğuma girdim 2.800 bebeğim oldu gayette saglikliydi beni görenler hamile bile olduğumu anlamiyordu bazı kadınların iç karnı geniş oluyor canım merak etme zaten sorun olsa doktorun soyler

Back
X