17+3 haftalık doktora gittik

bykgulben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
76
94
3
30
Kızlar çok şükür dün kontrolümüz vardı doktora gittik 3 lü testimiz yapılddı. Nasip ederse rabbim bir oğlumuz oluyor.herşey normal yolunda boyu 17.80cm 195 gr olmuş. Doktorumla doğumu konuştuk izmir çınarlıda karar verdik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada kucağıma almayı bu benim 4. Gebeliğim pıhtılaşmadan dolayı 3kaybım var. Kızlar yavaş yavaş neler alınır ne yapılır liste yapsam 21+3 te kontrolumuz var ondan sonrada başlasm almaya biraz biraz.olur mu

Canım henüz acemi olduğum için sorularına doğru cevap veremeyebilirim ama ben cinsiyetini bile bilmeden beyaz renk takım her bebeğe gider diye beyazlardan almayı düşünüyorum.Birde halk arasında bi tabir var hani erkek bebek anneyi güzelleştirir kız bebek çirkinleştirir derler.Sende de öylemi oldu madem oglun olacak canın neler çekti hiç hissettin mi bizimle paylaşabilirmisin?

Tabiki paylaşırım canım sürekli ekşi ve tuzlu yedim hiç tatlı yemedim desem yeri 4. Aya doğru yemeye başladım yoksa ne zaman tatlı yesem çıkartıyordum. Ayrıca 4 ay sürekli kustum çok zor geçti. Valla güzelleştim mi bilmiyorum ben fark etmiyorum ama insan kilo aldıkça çirkinleşmiş gibi geliyor ama sağlık olsun inşallah o iyi olur . Hareketler çook nadir varla yok arası. Ama doktorum 10 güne başlar dedi. Başka sorun olursa cevaplarım syrn9191

Ben hamile değilkende tatlı yemezdim şimdide yemiyorum hiç istemiyorum.Hatta sürekli acı ekşi ve baharatlı gıdalar yemek istiyorum

Tabiki paylaşırım canım sürekli ekşi ve tuzlu yedim hiç tatlı yemedim desem yeri 4. Aya doğru yemeye başladım yoksa ne zaman tatlı yesem çıkartıyordum. Ayrıca 4 ay sürekli kustum çok zor geçti. Valla güzelleştim mi bilmiyorum ben fark etmiyorum ama insan kilo aldıkça çirkinleşmiş gibi geliyor ama sağlık olsun inşallah o iyi olur . Hareketler çook nadir varla yok arası. Ama doktorum 10 güne başlar dedi. Başka sorun olursa cevaplarım syrn9191

Ben ilk hamileliğimde 8. aydan sonra kıyafet ve diğerlerini almaya başladık. Annem aldırtmadı Şimdi de almayı planlamıyorum. Daha cinsiyetini öğrenemedim. Bakalım nasip..

hayırlı olsun sağlıkla dogsun bebeğin

bizdede hemen alınmaz daha erken bence alma daha ama para biriktir hepsini toplu alırsın inşallah,

bizede dua et ne olur :)

Tamam kızlar ben şimdi almıyayım daha. Ama dediğiniz gibi ne alacağıma karar vereyim para koymaya başlıyayım kenara. Bu arada rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah istemek beklemek çok zor rabbim bu yolda oyalamasın hiçbirimizi amin.

kızlar selam, ben 11+6 günlük hamileyim tatlı çok severdim ama şimdi canım hiç istemiyo ilk zamanlar turşu çok yedim artık turşuda yiyemiyorum her sabah çıkarıyorum gün içi bulantılarım devam edıyor yesemde kesinlikle doymuyorum ne önerirsiniz sizce nezaman normale dönerim

merhaba,
13. haftadan sonra normale döner diyorlar ama kişiden kişiye değişiyormuş ben de bekliyorum o günleri :)

listeni hazırla almak istediklerini iyice araştır. insan ilk heyecanıyla gereksiz şeyler alabiliyor yada sonradan daha iyisine rastlayabiliyor. netten bol bol araştırma yap. kenara para koy 5-6 aylarda almaya başlarsın henüz çok erken bence. devamlı indirimler var zaten aradığını muhakkak bulursun

Evet en iyisi öyle yapayım önce güzel bir liste yapayım hem bez markası falan filan iyice araştırayım alışveriş 30. Haftadan sonra olur rabbimin izniyle inşallah

Ben 22. Haftama girmek üzereyim alışverişe başlayacağım yavaştan yarın eşimle çıkacağız. Bence sende bir daha ki kontrolden sonra başlayabilirsin.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin.

Ben 22. Haftama girmek üzereyim alışverişe başlayacağım yavaştan yarın eşimle çıkacağız. Bence sende bir daha ki kontrolden sonra başlayabilirsin.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım inşallah cümlemize nasip etsin rabbim . Bakalım artık şu renkli ultrasonuda bi atlatayım bende

Bende daha birşey almadım oğlusuma iştahım hala kesılmedı daha cok açılıyor aksıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…