17+4 de düşük

5+5 ve 17+4 de bebeklerimi kaybettim nasıl dayanacağımı bilmiyorum
5+5 düşük için üzücü olsa da 17+4 çok geç kayıp çok üzüldüm. Fetal dna yapılmış mıydı; sağlıksız embriyolar tutunmaz diye biliyorum. Çok geçmiş olsun umarım sorunun kaynağı bulunup bidaha bu acıları yaşamazsınız 💐🙏🏼

Canımmmmm ben de 6 ve 7 haftalık iki kere üst üste kaybettim çok yeni oldu bu arada sonuncusu.Hiçbir zaman unutamazsın ama zamanla kabuk bağlıyor. İnsanın içinde hep bir boşluk oluyor fakat rutin yaşantımıza devam etmek zorunda kalıyoruz. Damdan düşenin hâlini damdan düşen anlar demişler. Ne hissettiysen aynısını hissettik çok çok çok zor bir şey. Allahım hiçbirimize vermesin. Çok sağlıklı bir bebişin olsun, acın dinsin inşallah. 🙏😭

Rabbım yardımcınız olsun sabır versin size .

Düşüklerin sebebi arastırıldı mı
Amin 17+4 yeni oldu ıkı gün birgün önce muayene de hersey yolundaydı aksamında jole kıvamında akıntım oldu o aslında mukus tıkacıymıs rahimde açılma oldu ve suyum geldı sonrası malum malesef 5+5 de hiçbir sebebi yok patalojiye de gönderdik

5+5 düşük için üzücü olsa da 17+4 çok geç kayıp çok üzüldüm. Fetal dna yapılmış mıydı; sağlıksız embriyolar tutunmaz diye biliyorum. Çok geçmiş olsun umarım sorunun kaynağı bulunup bidaha bu acıları yaşamazsınız 💐🙏🏼
Tüm testleri yaptırdık bebekte hiçbir problem yoktu gelişimi çok iyiydi bi anda mukus tıkacı geldi ardında rahimde açılma oldu ve suyum geldi bi gün önce kontrolum vardı ve hersey yolundaydı. Amin sağolun rabbim kimseye yaşatmasın

Canımmmmm ben de 6 ve 7 haftalık iki kere üst üste kaybettim çok yeni oldu bu arada sonuncusu.Hiçbir zaman unutamazsın ama zamanla kabuk bağlıyor. İnsanın içinde hep bir boşluk oluyor fakat rutin yaşantımıza devam etmek zorunda kalıyoruz. Damdan düşenin hâlini damdan düşen anlar demişler. Ne hissettiysen aynısını hissettik çok çok çok zor bir şey. Allahım hiçbirimize vermesin. Çok sağlıklı bir bebişin olsun, acın dinsin inşallah. 🙏😭

Amin 17+4 yeni oldu ıkı gün birgün önce muayene de hersey yolundaydı aksamında jole kıvamında akıntım oldu o aslında mukus tıkacıymıs rahimde açılma oldu ve suyum geldı sonrası malum malesef 5+5 de hiçbir sebebi yok patalojiye de gönderdik
Üzüldüm sizin için rabbım sabr versin iki kes aynı şeyi yaşamak çok zordur . benımde bir tane düşük bir tane karnımda kalbi durdu insan 12. Haftayı geçtikten sonra böyle şeyler yaşayınca daha kötü oluyor .

Cok gemiş olsun sana da iki gün oldu benimde ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum rabbim kimseye yaşatmasın ınsallah senınde istediğin zamana uğraşmadan bı yavrun olur . En acısı yolu yarılamışken hiç bir sorun yokken ve onunla ılgili hayallerin varken bi anda kayıp gitmesi mahvediyor ınsanı gerçekten halimizi yaşamayan anlamaz

Rabbim yardımcınız olsun.. İnşallah bundan sonra ki hamileliğiniz de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 🙏

Çok geçmiş olsun servikal yetmezlik falan oldu herhalde bir sonraki gebelikte serklaj yaparlar erken haftalarda.

Rahim ağzı yetmezliği olabilir serklaj dikiş yapılır diğer gebelikte benim de 19+5de açılmamış oldu doktorum fark etti çok şükür dikiş atıldı öyle kurtardık tabii önce taktiri ilahi

Cok gemiş olsun sana da iki gün oldu benimde ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum rabbim kimseye yaşatmasın ınsallah senınde istediğin zamana uğraşmadan bı yavrun olur . En acısı yolu yarılamışken hiç bir sorun yokken ve onunla ılgili hayallerin varken bi anda kayıp gitmesi mahvediyor ınsanı gerçekten halimizi yaşamayan anlamaz
Gerçekten doğru söylüyorsun kımse anlayamaz hayallar hevesler hersey yarı da kaldı amin inşallah sende ıstedıgınde ıstedğınde hayırlıysa kucağına almayı nasip etsın rabbim senin surecın nasıldı peki üzmek istemem seni ama paylaşmak ıstersen

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Bende 9. Haftada kalbi durduğu için kaybetmiştim bebeğimi. Bebekte bir hastalık yoksa muhtemelen servikal yetmezlik teşhisi konulacaktır diye düşünüyorum. Eğer öyleyse sonraki gebeliğinizde serklaj yapılır. Allah tekrarını yaşatmasın. Kendinizi hazır hissettiğinizde kucağınız boş kalmasın inşallah 🙏

Üzüldüm sizin için rabbım sabr versin iki kes aynı şeyi yaşamak çok zordur . benımde bir tane düşük bir tane karnımda kalbi durdu insan 12. Haftayı geçtikten sonra böyle şeyler yaşayınca daha kötü oluyor .
Size rabbim sabır versin çok zor kımse anlayamaz bizi yaşayamayan rabbim istediğinde kucağında almayı nasip etsın ınsallah

Back
X