17 ay anneleri acilll

Kendi kendimi yiyorum bana sorun … yüksek sesle söyledim adını ağlamaya başladı gözlerime bakarak :( inşAllah benim ehvamımdır … acaba genel olarak böylemidir bu ayalarda
Seni anlıyorum inşallah sonradan açılır. Benim oğlum da 19. Aydan sonra bariz fark oluştu. Kelime sayısı algılaması her şeyi olumlu yönde ilerledi

Yeğenim otizmli ve en ağırından en hafifine pekçok krizi hakkında bilgi sahibiyim. İnanın öyle ayy göz teması kurmuyor, denilecek kadar basit bir durum değil.
Yalnız sizin söylediğiniz çok daha ciddi bir durum. Tedbir amaçlı götürmenizde fayda var. Otizmli çocuklar kolay kolay acı hissetmez. O nedenle kanatana kadar elini ısırma, kafasını duvarlara vurma gibi durumlar yaşanabiliyor. Küçükken bizde de durum aynıydı.
Ancak dediğiniz gibi davranış bozukluğu olma ihtimali de çok yüksek
Bence acı hissediyor çünkü kafasını bir kez yere vursa ikinci defa hayatta vurmaz. Yada merdivenlerden düşeceğim diye korkar merdiven başına gelince bekler gelin indirin canı çok kıymetli ooo kızım öyle değil o deli Dumrul . Ama eline anlam veremiyorum işte arada bakıyor ufff diyor o an tık yok.🙄🤷

Bilişsel olarak iyi durumda. Çocuk şarkılarını mesele ceviz adamın bütün sırasıyla biliyor böyle beş altı şarkı var. Komutları alıyor. Annemle Kendi aramızda konuştuğumuz şeyleri dahi anlıyor. İsmini söylüyorum giydireyim de hastaneye gidelim dediğim de anlıyor. Rakamlar geometrik şekillerin tak çıkarları var hepsini doğru yere takıyor. Balık tutma oyunu var ikizine göre daha sabırlı işini sağlam yapıyor. Tek sorunumuz ısırması. Ve isirirken saçı çekmek istemesi. Aslında bir aydır elini gösteriyor ufff olmuş diyor. Isırma sonrası. 25 aylık bebeğim. Haftaya Çarşamba günü gideceğiz bakalım hayırlısıyla

Kolik bir bebeklik geçirdiyse ya da stresli bir hamileliğiniz olduysa ondan kaynaklanabilir. İnşallah güzel haberler alırsınız ve en kısa sürede bu huyundan da vazgeçer 😊

Kolik bir bebeklik geçirdiyse ya da stresli bir hamileliğiniz olduysa ondan kaynaklanabilir. İnşallah güzel haberler alırsınız ve en kısa sürede bu huyundan da vazgeçer 😊
İkizi olması ve bizim eşimle aynı anda covid geçirmemiz altında yatan sebepler gibi duruyor. Çünkü uysal bir bebekti kız kardeşi çok zorluydu. Birde iki aile arasında mekik dokuyarak büyüdüler bence bunlar hepsi onda patlama yaptı. Oğlum duygusal ve bunu belli eden bir çocuk kızımsa tam tersi. İnşallah çok teşekkür ederim içimde büyük bir dert çünkü. Sizede kazasız belasız süreci tamamlayi nasip etsin rabbim sağlıkla kavuşun miniğinize🌺

Dün video attılar il dışında gelecek bugün karşındakiyle onuyor o valiz kapağını oğluma atıyor oğlum ona atıyor gülüyor sürekli devam halimde bunu yaparken 1 defa göz teması yapıyor bana atacakmış diye bir K hareketler normal … ama benle babasıyla görüntülü konuşalım dedik gözleri elleriyle kapatıyor kaçırıyor

Back
X