17. ayda,bütün ümitlerimin tükendiği anda geldi meleğim...

Pretty

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
863
5
296
42
İzmir
selamlar herkese ,
Allaha çok şükür ben de hamileyim hala inanabilmiş değilim ,ilk bir saat kocama sarılıp ağlamakla geçti...
bu ay tamamen kafamdan çıkarmıştım spor salonuna başamıştım ve günümde adet olmayı çok istemiştim hiç ümidim yoktu 16 ay boyunca negatif sonuçlara o kadar alışmıştım..
hatta bal-çörek-tarçın kürü yapıyodum bu 3. ayımdı bi daha da yapmıcaktım zaten adetim gecikince kesin kist oluştu o yüzden adet olamıyorum dedim ve bugün doktora aslında kistimi görmeye gitmiştim :))
günlere dikkat etmedik , bol bol adete yakın zamanım da bile adaçayı içtim normalde yumurtlama zamanından sonra adaçayı içmek düşüğe neden oluyor diye içmezdim ama düşmedi, oldu Rabbim ol dedi ve oldu ... çok şükür ... hala inanamıyorum, beta hcg 8233,57 doktor 5.5 haftalık dedi ama keseyi göremedi haftaya inşallah keseyi de görecez..
bebek hasreti çeken arkadaşlarım sizleri çok iyi anlıyorum Allahım sizlere de bu güzel duyguyu tattırsın AMİN..
HEPİNİZE SEVGİLER...:CüvCüv:

canım benim çok sevindim allahım sağlıcaklan hayırlısıylan tamamına erdirsin inşallahhhhhhhh darısı isteyen herkesin başına inşallahhhh

ayyyyyyyy! çokk sevindiimm tebrik ederim a.s.
darıısı bizim basımıza inşaalllahhhhhhhhh!!

canım çok sevindim tebrik ederim, tevekkeli seni göremedim bu ay ateş topiğinde öyle pek sık, sen demek ki kafandan çıkarmayı başarabildin ne mutlu sana, allah hayırlısıyla kucağına versin, sağlıklı bir ömür nasip etsin

Ahhh tebrikleeerrr. Allah tamamına erdirsin. ışte o isteyince oluyor :) Ayy sağlıkla kucağına al inşallah!!!!

hepinize çook teşekkürler arkadaşlar Allah sizlere de versin arkadaşlarım bunu çok yürekten söylüyorum :Saruboceq:

Allahım sağlıkla kucağona almayı nasip etsin :Saruboceq::nazar:

AMıN .. teşekkürler arkadaşlar Allah sizlere de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :))

Back
X