17. ayda,bütün ümitlerimin tükendiği anda geldi meleğim...

selamlar herkese ,
Allaha çok şükür ben de hamileyim hala inanabilmiş değilim ,ilk bir saat kocama sarılıp ağlamakla geçti...
bu ay tamamen kafamdan çıkarmıştım spor salonuna başamıştım ve günümde adet olmayı çok istemiştim hiç ümidim yoktu 16 ay boyunca negatif sonuçlara o kadar alışmıştım..
hatta bal-çörek-tarçın kürü yapıyodum bu 3. ayımdı bi daha da yapmıcaktım zaten adetim gecikince kesin kist oluştu o yüzden adet olamıyorum dedim ve bugün doktora aslında kistimi görmeye gitmiştim :))
günlere dikkat etmedik , bol bol adete yakın zamanım da bile adaçayı içtim normalde yumurtlama zamanından sonra adaçayı içmek düşüğe neden oluyor diye içmezdim ama düşmedi, oldu Rabbim ol dedi ve oldu ... çok şükür ... hala inanamıyorum, beta hcg 8233,57 doktor 5.5 haftalık dedi ama keseyi göremedi haftaya inşallah keseyi de görecez..
bebek hasreti çeken arkadaşlarım sizleri çok iyi anlıyorum Allahım sizlere de bu güzel duyguyu tattırsın AMİN..
HEPİNİZE SEVGİLER...:CüvCüv:

Pretty, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Tebrikler...

canımm çokkkkkkkkkkk sevindim çok şükür:Saruboceq:.tebrik ederim Allahım kucağına almayıda nasip etsin.seni çok merak ediyordum.bu harika bir haber.hayırlı olsun arkadaşıma.s..

canımm çokkkkkkkkkkk sevindim çok şükür:Saruboceq:.tebrik ederim Allahım kucağına almayıda nasip etsin.seni çok merak ediyordum.bu harika bir haber.hayırlı olsun arkadaşıma.s..

çooookkk teşekkür ederim canım benim, yanımda olduğun için çok sağol Allahım kucağımıza almayı nasip etsin sana da bana da opuyorumnanaktan:1hug:

inşallah tubbisss , Allahım sana da nasip etsin.. bugün keseyi ve bebeğimizi de gördük çok şükür :)

selamlar herkese ,
Allaha çok şükür ben de hamileyim hala inanabilmiş değilim ,ilk bir saat kocama sarılıp ağlamakla geçti...
bu ay tamamen kafamdan çıkarmıştım spor salonuna başamıştım ve günümde adet olmayı çok istemiştim hiç ümidim yoktu 16 ay boyunca negatif sonuçlara o kadar alışmıştım..
hatta bal-çörek-tarçın kürü yapıyodum bu 3. ayımdı bi daha da yapmıcaktım zaten adetim gecikince kesin kist oluştu o yüzden adet olamıyorum dedim ve bugün doktora aslında kistimi görmeye gitmiştim :))
günlere dikkat etmedik , bol bol adete yakın zamanım da bile adaçayı içtim normalde yumurtlama zamanından sonra adaçayı içmek düşüğe neden oluyor diye içmezdim ama düşmedi, oldu Rabbim ol dedi ve oldu ... çok şükür ... hala inanamıyorum, beta hcg 8233,57 doktor 5.5 haftalık dedi ama keseyi göremedi haftaya inşallah keseyi de görecez..
bebek hasreti çeken arkadaşlarım sizleri çok iyi anlıyorum Allahım sizlere de bu güzel duyguyu tattırsın AMİN..
HEPİNİZE SEVGİLER...:CüvCüv:

prettycim
yazdıklarını okuduğumda benim hikayeni yazdığını düşündüm ben de yaklaşıl 15 ay aynı şeyleri yaşadım hatta bu arada aşılamayla ilgili bir de üzücü anım oldu ben de spora başlamıştım derken bebeğim geldi şu an 7+2 haftalık hamileyim son adet tarihimden bir hafta geride geliyor ama herşey normalmiş
burada isteyip dileyen tüm arkadaşlara da Allah nasip etsin

prettycim
yazdıklarını okuduğumda benim hikayeni yazdığını düşündüm ben de yaklaşıl 15 ay aynı şeyleri yaşadım hatta bu arada aşılamayla ilgili bir de üzücü anım oldu ben de spora başlamıştım derken bebeğim geldi şu an 7+2 haftalık hamileyim son adet tarihimden bir hafta geride geliyor ama herşey normalmiş
burada isteyip dileyen tüm arkadaşlara da Allah nasip etsin

Amin canım , inşallah Allah isteyen herkese versin , evet aynı şeyleri yaşamışız canım ben de 7+3 üm bugün itibariyle inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur canım...

Canim ya cok tebrik ederim topigini simdi görüyorum inanki cok sevindim ama bi o kadarda sasirdim uzun zamandir yazismadigimiz icin olup bitenden haberim yok. Allahim saglicakla kucagina aldigin günleride göstersin insallah umarim güzel hamilelik gecirirsin mevlam melegini ve seni korusun :emir_bebek: opuyorumnanaktan

evet canım hiç karşılaşamıyoruz artık tuğçeyi de merak ediyorum aslında , çok şükür bugün doktora gittim herşey yolunda bazen ben bile şaşırıyorum hamile olduğuma , çok şükür..
canım nasıl gidiyor tedavi oluyordun en son ???

Mevlam hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin inssssssss.. :Saruboceq:

Ooo kacinci tedaviyi soruyorsun canim hehe gecen ay yaptim negatif suan yine yaptirdim beklemedeyim. Transferimin 9.günü eyvahedigeldismile

ôzel bir kur falan yapmismiydin canim yoksa kendiliginden mi geldi??

Back
X