17 aylık bebegim yürümüyor

zenan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
364
131
33
36
Kızlar merhaba oğlum hızlı emekliyor bi yerlerden tutunup kalkıyor sıralıyor ama yürümüyor korkuyor mr istediler bu durumu yasayan var mı

Kızlar merhaba oğlum hızlı emekliyor bi yerlerden tutunup kalkıyor sıralıyor ama yürümüyor korkuyor mr istediler bu durumu yasayan var mı
gorumcemın kızını da mıllet 1 yasını karsılar 2 ye kaldı dedık uzulmustuk bısey de olmadı. 6 yasında su an saglıklı. bı kac kere bıcımsız dusmustu. korkudan yuruyemedı dedıler.. dr da bı hastalık bı sorun gormedı. guvenlı düşürdük. yumusak zemıne gule oynaya. şakalarla. hanı korkusunu yensın dıye dr oyle onermıstı. hep toplasırdık kalabalık ortam bı ona bı buna gide gele yurudu ustune cok dusunce. 20-22 aylık falandı heralde.. bır sorun yokken de olabılıyor demek kı :S

Canım benim oğlumda 14 aylıkken yürüdü. Hiç beni yürüt gibi şeyler istiyor mu.

Benim kızım da 14 aylık Hatta 14 ay 11 günlük O da çok hızlı emekliyor koltuklara tutunup kalkıyor sıralıyor her yere tutunup kalkıyor 15 gün öncesine kadar ayağa diktiğim zaman ayakta bile durmuyordu şimdi birazcık ona Alıştırdım aşırı korkuyor ayağa dikiyorum Ayakta duruyor gayet ama asla adım atmıyor Ne zaman ki bir elinden tutarsam hemen elimden tutup adım atmaya başlıyor yani çok korkuyor

Oğlum 20 aylık yürüdü. Aylarca fizyoterapi gördü. Fizyoya kadar sıralaması tutunup kalkması da yoktu. Emeklemedi de hiç. Çok şükür sağlıklı şu an 31 aylık. Endişe etmeyin tutunup kalkıyorsa yürüyecek demektir inşallah

Kizim 17 aylikken yurudu. Bi suru röntgen vs cekildi kalcada sorun olmadigi icin bekledik ve 17 aylikken yurudu

İçime su serptiniz allah razı olsun bende öyle oyunlar oynatıyım
inşallah tutunup kalkıyor sıralıyor ama bunyürüme arkadasları var ya karavan gibi ona tutunup gitmiyor onu emekliyerek sürüyor adım atmayan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…