17 aylık bebeğin velayeti

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.631
16.055
298
Hanımlar bitmesi gereken gereksiz uzamis bir evliliğim var, bosaniyorum kararım net artık fakat önemli bir soru isaretim var, bilenlerden yardım istiyorum.

Bayılma hissi ve başımda çıt sesi şikayetiyle iki ayrı hastanede nörolojiye gittim,ikisinde de eeg bozuk çıktı :( epilepsi şüphesi var galiba.MR istedi doktor çekildim sonucunu bekliyorum.

Eger (Allah korusun) epilepsi teşhisi netlesirse velayeti almada sıkıntı yaşar mıyım ? Velayet 0-3 yaş arası direkt anneye veriliyor diye biliyorum ama sorumluluğunu alamayacağım sonucu çıkarılır mı ? Çok önemli benim için cevaplarınızi bekliyorum.. teşekkürler..

Not:bir de sizce 3.bir hastaneye gitmeli miyim eeg bozuk ise epilepsi demek midir her durumda ??

MR sadece beyinde farklı bir bozukluktan dolayı mı epilepsi var yada bunlar yaşanıyor onu anlamak için. Sizinle daha önce yazışmıştık diye hatırlıyorum epilepsi hakkında. Yanlış anlamazsanız epilepsi olduğunuza kendinizi çok inandırmışsınız gibime geliyor. Velayet konusunda bilgi sahibi değilim umarım herşey istediğiniz gibi olur.

MR sadece beyinde farklı bir bozukluktan dolayı mı epilepsi var yada bunlar yaşanıyor onu anlamak için. Sizinle daha önce yazışmıştık diye hatırlıyorum epilepsi hakkında. Yanlış anlamazsanız epilepsi olduğunuza kendinizi çok inandırmışsınız gibime geliyor. Velayet konusunda bilgi sahibi değilim umarım herşey istediğiniz gibi olur.
Galiba biraz fazla etkilendim bu sonuçlardan haklısınız teşekkürler

Fikri olan,bilen kimse yok mu 😔.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mutlaka başka hastanelere ve doktorlara danışın muayene olun.Şöyle diyeyim babam elinden kısmı felç geçirmişti.Çoğu tümör dedi çoğu ms dedi.Sonunda vitamin eksikliği çıktı...
Babanız adına sevindim.Evet icim rahat etmiyor 2 doktora daha gidesim var

geçmiş olsun , bir araştırma hastanesine ya da üniversite hastanesine gidin bir de içiniz rahat etsin.ya da durumunuz el veriyorsa bilindik bir nöroloğa.ama velayet konusunda tabiri caizse ne biçim insanlara , madde bağımlısı vs veriyorlar çocuğu sizden almazlar."yüz kızartıcı suç" olarak geçen bir suçunuz olmadığı müddetçe alınmaz sizden.

geçmiş olsun , bir araştırma hastanesine ya da üniversite hastanesine gidin bir de içiniz rahat etsin.ya da durumunuz el veriyorsa bilindik bir nöroloğa.ama velayet konusunda tabiri caizse ne biçim insanlara , madde bağımlısı vs veriyorlar çocuğu sizden almazlar."yüz kızartıcı suç" olarak geçen bir suçunuz olmadığı müddetçe alınmaz sizden.
İnşallah 🙏 teşekkür ederim

Back
X