Bebek Beslenmesi 17 aylik bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mehtap44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
26
1
1
28
İyi gunler :)
17 aylık kızım var emziriyorum ama hiç bisey yemek istemiyor surekli emmek istio onceden sabahlari karisik kahvalti hazirlayip bulamaç seklinde yediriodum ama zamanla midesi bulandi bıraktim bende sonra benimle oturup kahvalti yapiodu ama sonra onuda birakinca mecbur sute bebe biskuvisi katarak bazenle muz ilave ederek yediriyorum sabahlari oglen 3 gibi sadeceeeee yayla corbasi malesef baska asla yemez ( aksamda pirinç unu ve nisastadan yaptiğim muhallebi yiyor arada 2 3 kasik yoğurt bu kadar ( Siz neler yapiosunuz hic yemio yoksa surekli bizimle sofraya falan oturtmaya calisiyorum ama malesef kacio ne yapmam gerekio bilmiyorum

Benimde oğlum 16 aylık. Tabiki her verdiğimi yemiyo ama genelde yemesi iyiydi. 2yas sendromuna erkenmi girdi nedir Son iki haftadır agzına sebze sürmüyo. Cok sevdiği tarhana çorbası ve bulgur pilavınıda nazlanarak yemeye başladı bu aralar. Alttan 2, üstten 2 dişi var sonra direk azı dişini çıkardı diş çıkarmaları sırasında huysuzlanmadı hiç ama neden yemeye karsı bi olumsuz tavır takındı bende bilmiyorum.

Sabah hem bulamaç hem normal taneli kahvaltı hazırlıyorum ikisininde yarım porsiyonunu yiyo biraz zorlayarak. Ara öğünleri meyve seviyor yiyor. Öğlen kıymalı sebze yemegi yerdi hayatta yemiyor, saat 4.5 gibi muzlu yogurt , akşam çorba yanına makarna yada pilav birazda meyve.

Çok çok zorlamıyorum yesin diye gelişimi normal diyede rahatım biraz ama tabi anneler için çok stresli bu yememe işi. Onun yemediği öğünleri depresyonla atlatıyorum nerdeyse

Gecicek sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…