• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 eylül transfer olanlar

Bende artık bugün hiç birşey yok ne karın ağrısı ne göğüs hassasiyeti ne duygusal dalgalanma hiç bir belirti kalmadı sabah uyandığımdan beri hiç bişi hissetmedim birtek sabah kahvaltıdan sonra 10 gibi uyudum 2 gibi kalktım. Onuda düşünmemek için uyuyorum çok öyle uyku bastırmadı yani.

Bende artık bugün hiç birşey yok ne karın ağrısı ne göğüs hassasiyeti ne duygusal dalgalanma hiç bir belirti kalmadı sabah uyandığımdan beri hiç bişi hissetmedim birtek sabah kahvaltıdan sonra 10 gibi uyudum 2 gibi kalktım. Onuda düşünmemek için uyuyorum çok öyle uyku bastırmadı yani.
Umut kaybetmeden son ana kadar doktorun kurallarina uyarak bekle canim

18 Eylül'de transfer oldum pazartesi kan vercem inşallah buradaki diğer güzel haber veren arkadaşlar gibi pozitif diyebilirim Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.Benimde belirtilerim nerdeyse sizlerle aynı baktığım kadarıyla tutmayan kişilerinde yazılarını okudum onlarda da aynı belirtiler olmuş heralde ilaç etkisi bunlar o yüzden fazla heveslenip kendimi üzmek istemiyorum.

inşallah hepimiz emeklerimizin acılarımızın karşılığını alabililirz ve elimiz kolumuz boş dönmeyiz hastaneden 🙃 bende pazartesi günü kan vereceğim hastanede sonuç tahmini öğleden sonra çıkar. Adet gecikmemin 2. Günündeyim ilaçlarda geciktiriyor olabilir tabi. Bugün transferden sonra 9. Günüm 5. Gün embiryosuydu. Dün hiç fiziksel belirti yoktu. Bugün sol göğsüm inanılmaz şekilde ağrıyor hayatım boyunca hiç böyle göğüs ağrısı çekmedim.

ben evde erken testi yapmamak için direniyorum 5. Günde yapmıştım dayanamayıp muallakta kalınca moral bozmayayım yanıltmasın diye bekliyorum. Elimden gelse şimdi uyur pazartesi uyanırım🙃 dua et hamilelerin duası kabul olurmuş 🙃 bizimki de tutar inşallah

Back
X