Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle de insan kafasına çok takıyor birde eşyalar alındı hep ilk olunca heyecanlaBacak arasında çıkıntı gözükmüyor cevrenizdekiler doktor değil sonuçta![]()
Kendi doktorum da kıza benziyor dedi sadeceDaha önce doktor cinsiyetini dememiş miydi
Kıza benziyor demiş doktorunuz da ilk , eşyaları erkeğe göre mi aldınız yine de ?Öyle de insan kafasına çok takıyor birde eşyalar alındı hep ilk olunca heyecanla
Hayır hep kız eşyası aldım ama çevrem alma erkek gibi dediği için şuan almayı kestimKıza benziyor demiş doktorunuz da ilk , eşyaları erkeğe göre mi aldınız yine de ?
Çevrenizdekiler de maşallah canlı ultrason cihazı heraldeHayır hep kız eşyası aldım ama çevrem alma erkek gibi dediği için şuan almayı kestim
Sonuç ne oldu pekiBanada 19.Haftada erkek dendi şuan 29 haftadayim kıza benziyor dedi doktor sonra bu ultrosan görüntüleri verildi ama kesin birşey denmedi sizde tahmin yürütebilir misiniz