17 hafta gebelik alt karın agrisi

fatmakamil

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
18
9
16
Benim ara ara göbek deligimin hemen altında bazen sağ bazen sol tarafta hafif kasılmalar ağrılar oluyor.buda beni tedirgin ediyor lütfen tecrübeli anneler böyle bişi yaşayan varmi

Rahim genislemeye ve ara ara kasilmalara basliyor.. insallah baska bir neden degildir.. yinede icin rahat olsun yarin git bir dr'a..

Merhaba bende 16 haftalk hamileyim bende ayni agri ve kasılmalar oluyor benide tedirgin ediyor cok 2 gunden beri az daha siddetli ara ara oluyo aybi insallah hayirlisi olur bizide bilgilendirirseniz sevirim insallah bi problem cikmaz.

Merhaba bende 16 haftalk hamileyim bende ayni agri ve kasılmalar oluyor benide tedirgin ediyor cok 2 gunden beri az daha siddetli ara ara oluyo aybi insallah hayirlisi olur bizide bilgilendirirseniz sevirim insallah bi problem cikmaz.
Canım ben gittim hatta şimdi doktordan geliyorum idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor antibiyotik verdi bol bol su iç idrar ini tutma dedi sizde bi gözükür isterseniz

ilk zamanlar oluo hem rahim hem karın genişlemeye başladığı için. bende çok korkmuştum :) hatta göbek deliğim bile acıyodu :)

Canım böyle durumlarda en iyisi doktora gitmek ihmal etmeyin banada bir sürü şey söylemişlerd. Normaldir diye çevremde hamile olanlar meğersem acilma oluyormuş bende şimdi iyiyim elhamdülillah tahlillerimde benim iltahap ve enfeksiyon çıkmısti hala ilaç kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…