Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi adıma konuşuyorum ne yaparsan yap engelleyemiyorsun17. haftamın başındayım dun doktorumuza gittiğimizde 3 kg aldığımı öğrendık fazlamı sizce doktorumuz bıraz dıkkat dedı ama ne yapmak lazım yaa![]()
kendi adıma konuşuyorum ne yaparsan yap engelleyemiyorsun32. haftam bitiyor yarın
7-8kg aldım ama çoooook dikkat etmeme rağmen üstelik ilk 19-20 haftamda hiç kilo almamıştım
neyyyse bebeğim sağlıklı olsunda ben tosuncuk olmaya razıyım
![]()
Ne güzel cnm yaa 7 8 kg almışıssın ben göyle gidersem 20 kg ıle bıtırırm hamıleliği tabiki bebişlerimizin sağlığı çok önemli ama ya veremezsem ben o kiloları doğumdan sonra uffff
benimde en çok korktuğum boşuna kilo almak bebeğe yararlı şeyleri yemek istiyorum hep , bunlarda sağlıklı şeyler olunca ister istemez kilo bile verdim hamile kalmadan önce 72 kiloydum şimdi ise 70e düştüm, bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak, bence 17 haftalıkken 2-3 kilo almak normal , hedefim hamileliği maximum 12 kilo ile tamamlamak :)))
Valla benım boğaz maşallahı var eskıden ınanırmısınız tabağın yarısını ıster ıstemez bırakan ınsan ben artık tabakları yalar hale geldım ilk 3 ay bısey yıyemedım doğruya doğru ama ne olduysa son bu ay oldu :) eşimde çok kızdı dun yemıcem bısey dedım aksam olurmu oyle sey hem o hem sen sağlıklı olmanız lazım gıbılerınden konustu galıba bendekı vucudum bozulacak fobısı :18::18::18:
benim ikinci gebelik. 31. haftadayım ve 3.5 kilo aldım şimdiye kadar...
maşallah ne güzel
boyun ve başlangıç kilon kaçtı
nasıl dikkat ettin bebeğin kilosu kaç
tebrik ederim![]()