• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17.haftada kahverengi akıntı

Eylxuxl_ce

Kızım ve Oğlum
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
661
4
96
İçel Mersin
Merhaba arlkadaslar 17 haftalık hamileyim bugun sabah kahverengi bir akın tı basladı cok koyu değil ama doktora gittim hiç bir sorun yok rahim ağzı kapalı dedi bebekde sağlıklı cok sukur progestan kullanıyorum gunde 2 kere.
Aranızda boyle bir şey yasayan varmı cevap verirseniz sevinirim

Cnm 17.haftada değil ama 8.hafta gibiydi sanırım ben de yaşadım kahverengi akıntıyı.Çok şükür bebeğim sağlıkla büyüdü bu zamana geldi.Fakat o dönemde doktor bebeğin beslenmek için bazı damarları kanattığını ve küçük gölcükler yani kanama bölgeleri oluşturduğunu ve bu da kan gelmesi veya kahverengi akıntı gelmesine neden olur dedi.Zaten zamanla o kanama bölgeleri de kayboldu.Rabbim sağlık versin inş. evlatlarımıza:nazar:

Cnm 17.haftada değil ama 8.hafta gibiydi sanırım ben de yaşadım kahverengi akıntıyı.Çok şükür bebeğim sağlıkla büyüdü bu zamana geldi.Fakat o dönemde doktor bebeğin beslenmek için bazı damarları kanattığını ve küçük gölcükler yani kanama bölgeleri oluşturduğunu ve bu da kan gelmesi veya kahverengi akıntı gelmesine neden olur dedi.Zaten zamanla o kanama bölgeleri de kayboldu.Rabbim sağlık versin inş. evlatlarımıza:nazar:

İnşallah dediğin gibidir canım ya oyle korkuyorum ki
Allah sağlıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Canım benimde 8.ayımda olmuştu banada çok normal dedi gelmene bile gerek yok devam ederse veya pembeye dönerse gel demişti ama ben 2gün sonra falan merakdan senın gıbi korkudan gittim ama maşallah iyiydi sorun çıkmadı kahverengi akıntı normalmiş korkma canım benim

Arkadasim yazali baya olmuş ama inşallah görür cevap verirsin bendede çok az leke var çok afedersin silince geliyor bi kez bende 17 haftalik oldum :( sen doğum yaptinmi bebis nasil :(

Bendede oluyor. Oturduğum ya da yattığım zaman bir şey yok ama yürüdüğüm zaman yani evin içinde değilde dışarı çıktığımda bir yere gittiğimde kahverengi siyah akıntı oluyor. Hemde gebeliğimin başından beridir oluyor. İlk iki ay hap ve iğne kullandım. Şimdi hiçbir şey kullanmıyorum. Doktora falanda söylemedim. Kontrollerde kötü bir şey demedi hiç neden oluyor bilmiyorum. Bende 17+5 im. Yalnız benim silinince peçeteye bulaşmıyor. Ne zaman yürüsem ayakta kalsam geliyor. Sonra geçiyor.

Benim 6 haftalıkken kahverengi akıntım oldu hemen doktora gittim düşük tehlikesi dedi serum falan yedim pregastan kullanmaya başladım 10. Haftamdayım bugun yine akıntım var ilacı bırakmıştım ama akıntıyı görünce hemen içtim kullanmaya devam. Doktor hiç kalkmadan yat dinlen demişti öyle yapıyordum ama bugun biraz dolaştım umarım o yuzden ve önemsiz bişidir....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bendede oluyor. Oturduğum ya da yattığım zaman bir şey yok ama yürüdüğüm zaman yani evin içinde değilde dışarı çıktığımda bir yere gittiğimde kahverengi siyah akıntı oluyor. Hemde gebeliğimin başından beridir oluyor. İlk iki ay hap ve iğne kullandım. Şimdi hiçbir şey kullanmıyorum. Doktora falanda söylemedim. Kontrollerde kötü bir şey demedi hiç neden oluyor bilmiyorum. Bende 17+5 im. Yalnız benim silinince peçeteye bulaşmıyor. Ne zaman yürüsem ayakta kalsam geliyor. Sonra geçiyor.
Canim merhaba umarim saglikla dogurmussundur bebegini ben de sana benzer bi durumdayim azcik ayaklanip is yapsam kahverengiler..gece baktik acilde ultrasonda iyiydi bebisim ama simdi daha koyu lekelerim korku doluyum..acaba sen naptin suan iyisindir insAllah kucagindadir bebisin..moral ol bana lutfen okuuu

Canim merhaba umarim saglikla dogurmussundur bebegini ben de sana benzer bi durumdayim azcik ayaklanip is yapsam kahverengiler..gece baktik acilde ultrasonda iyiydi bebisim ama simdi daha koyu lekelerim korku doluyum..acaba sen naptin suan iyisindir insAllah kucagindadir bebisin..moral ol bana lutfen okuuu
Canım Allah bebeğine sağ salim kavuştursun seni. Ben bebeğimi Kasım ayında kucağıma aldım şükür. Dokuz ayımda böyle akıntılı geçti hatta kimi zaman kanamalı. Benim son zamanlarda tansiyon problemimde oldu. Sana tavsiyem bırak işi gücü bol bol dinlen. Korkma inşallah sende alacaksın bebeğini kucağına.

Canım Allah bebeğine sağ salim kavuştursun seni. Ben bebeğimi Kasım ayında kucağıma aldım şükür. Dokuz ayımda böyle akıntılı geçti hatta kimi zaman kanamalı. Benim son zamanlarda tansiyon problemimde oldu. Sana tavsiyem bırak işi gücü bol bol dinlen. Korkma inşallah sende alacaksın bebeğini kucağına.
Cok tesekkur ederim canim verdigin cevapla su serptin yūregime:KK68: Senin adina da cok sevindim:KK9: simdi onu kokladikca yasadigin sikintilar ucup gitmistir insAllah:nazar: Rabbim sana da minis askin bebegine de sevdiklerinle beraber saglikli mutlu hayirli uzuuuuuuun bir ömūr nasib etsin:KK46::nazar:

Back
X