17.haftada sancı

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
69
-14
6
22
Karnımın her iki tarafınada sancı girdi bu sancı bi 10 dkka kdar devam etti ayağa kalkınca acıdı sağa sola dönünce yatakta acıyor bu nedir bu ne sancısıdır yaşayan varmı

Karnımın her iki tarafınada sancı girdi bu sancı bi 10 dkka kdar devam etti ayağa kalkınca acıdı sağa sola dönünce yatakta acıyor bu nedir bu ne sancısıdır yaşayan varmı
Bende yaşıyorum 34+5olduk.Bebek büyüdüğü içim bendeki.Siz doktorunuza söyleyin bir.

Şuan 15 haftalığım az önce bende başka sitede aynı şeyi sordum. Kasık ağrısı değil komple göbeğimde bir ağrı var 2 3 gündür bazen artıyor bazen hafifliyor. Yatarken uygun pozisyonu bulana kadar ağrı çekiyorum niye böyle bilmiyorum 😔 daha dün doktor kontrolüm vardı her şey yolunda dedi sıkıntı da yok ama bu ağrı kötüymüş neden oluyorsa

Merhaba kendinizi strese sokmayın böyle ağrılar rahim genisledigi için olabiliyor ama yine de siz en kısa zamanda agriniz için doktora görünün boyle seyler ihmale gelmiyor maalesef

Back
X