- 19 Mayıs 2017
- 136
- 28
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel kız işte karnında çok kalmaz , hem bebek iyiyse sıkıntı yapma ,
benımde hemen cıkıyor ,
Aslında evet koca göbekle yatsan yatılmaz kalksan kalkılmaz işte sonra insanın aklı karışıyo acaba bebek büyümüyo ondan mı diye doktor haftasıyla kilosu uyumlu 150 gr dedi hamile kalmadan önce hemen şişer diyodum ama şişmedi valla25 haftaya kadar adam akilli gobegim yoktu gobek cokda hos degil bence bebegin gelisimiylede alakasi yok bi anda buyumeye basladi ve 32de catlamaya basladi suan hic hos olmayan catlaklar var ic karniniz genistir ki zaten 17 haftalik bebek olsa olsa 200 gramdir onun yapcagi gobekten nolcak
Soktor kilosuna normal diyorsa gobege takilmayin ins fazla catlamazsiniz ben cok catladim karnimin nerdeyse tamami yariklarla doluAslında evet koca göbekle yatsan yatılmaz kalksan kalkılmaz işte sonra insanın aklı karışıyo acaba bebek büyümüyo ondan mı diye doktor haftasıyla kilosu uyumlu 150 gr dedi hamile kalmadan önce hemen şişer diyodum ama şişmedi valla
İnşallah annemde çok çatlamış ona çekmişsem çatlar ama şimdlik bi belirti yok bakalımSoktor kilosuna normal diyorsa gobege takilmayin ins fazla catlamazsiniz ben cok catladim karnimin nerdeyse tamami yariklarla dolu
Evet herşey yolunda dedi şimdilik çok şükür inşallah böyle devam eder kardeşim filan sen hamile değil misin yoksa bizi mi kandırıyosun diyoCanim ic karnin genistir doktorlar iyle diyor hamilelikte eger gibek cok ckmazsa ic karin haznezi genis oldugu icin bebek ic kisimda buyuyormus disa vermiyormus kendini seninde eminim oyledir eger eoktorun hersey yolujda diyorsa merak etme
O zaman şişmiyo diye kendimi salmıyım bi şiştimi tam şişiyomuş şimdiden yağlanmaya başlıyım en iyisiBenim karnim da küçüktü. Yeni bir okula atanmistim 20 haftalik filandim kimse hamile oldugumu anlamamisti ama ben ayni okulda 12 haftalik hamile birini görür gormez anlamistim :) İlk defa 28-29 haftalikken disardan biri görüp hamile misin dedi ondan once hamileyim dediğimde herkes şok oluyordu. Bebek doğduğunda ben bile şaşırdım cok daha ufak birsey bekliyordum o kucucuk gobege nasil sigmis anlamadim. Nitekim yukarda bir arkadasin yazdigi gibi cok durmadi 37 haftalık dunyaya geldi. Yine de catlamistim baya :) saglikla kucagina al insallah evladini canim.
O zaman şişmiyo diye kendimi salmıyım bi şiştimi tam şişiyomuş şimdiden yağlanmaya başlıyım en iyisi![]()
Aminn inşallah sağ salim sağlıklı kucağıma alayım tek isteğim bu çok teşekkür ederimİkiniz de sağlıklı olun gersi hic onemli degil canim :)
Annemde ablamlarda hicbirinde catlak yok banada catlagin olmaz diyolardi ama ben cok catladim bacagimda felan degilde gobek inanilmaz derecede.İnşallah annemde çok çatlamış ona çekmişsem çatlar ama şimdlik bi belirti yok bakalım
Internetten aldığım bir goruntu catlaklarim birebir boyle suan gobegimde resim bana ait deil amaEvet herşey yolunda dedi şimdilik çok şükür inşallah böyle devam eder kardeşim filan sen hamile değil misin yoksa bizi mi kandırıyosun diyogiç çarlağımda olmaz inşalllah ama sona doğru bile çatlayan varmış
manolyammmm öyle olmuş
Ayni konuyu bende acmistim :) sismedi yuvarlak olmadi derken 17. Haftamda bi baktim karnm var. Smdide bildign minik bi hamile gobegi yuvarlak :) aniden cikti kizKızlar aynı şeyi yaşayan var mı acaba 3 gün sonra 17 . Haftaya giriyoruz ama benim göbüş hala düz hiç bişey belli değil böyle geç karnı çıkan oldumu nette başkalarının fotolarını görüyorum resmen yusyuvarlak göbekleri var bana bi sinir geliyo o zaman![]()
Karnının alt kısmında var çatlak sanırım keşke yağ sürseydin doğumdan sonra tedavisi oluyo gerçi ama belki geçer kendiliğindenInternetten aldığım bir goruntu catlaklarim birebir boyle suan gobegimde resim bana ait deil ama
Bakalım önümüzdeki hafta ne göstercekAyni konuyu bende acmistim :) sismedi yuvarlak olmadi derken 17. Haftamda bi baktim karnm var. Smdide bildign minik bi hamile gobegi yuvarlak :) aniden cikti kiz