17.haftalık gebelikte hareket

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
921
244
23
25
Kızlar ya bir şey sorcam ben birkaç haftadır bebeğin hareketlerini hissediyordum yani tekme gibi falan değil tabi ama günde 3 4 kere de olsa hafif hafif oynamalar hissediyordum özellikle çok hareket ettiğim zaman oturunca. 2 gündür nedense hissetmiyorum hiç sürekli bekliyorum ama hareket yok. Dünden önceki gün hastaneye gittim bir sorun yoktu çok şükür. Doktorum da henüz erken olduğu için hareketleri takip et falan demedi ama yine de huzursuz oldum ya

17. Haftada her hareketi hissetmeniz imkansız gibi bisey benim bebeğimin 28. Haftadan sonra düzene girdi hareketleri hiç korkmayın bebişiniz iyidir allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim 17 de 3 defa eşim sarılınca tek tek küçük tekme attı 18 de 1 defa 19 da 1 defa 20 den sonra devam etti

Haftalarımız yakınmış size farklı bir soru sormak istiyorum. Son 2 gündür bel ağrım ve özel bölgemde ağrı baskı hissi arttı. Bir kerede peçeteye çok pembe leke geldi. Rahim ağzım mı kısaldı diye dün apar topar doktora gittim o da normalmiş. Acaba bebek büyüdükçe baskı mı artıyor bele ağrı yapıyor? Sizde böyle oldu mu?

Ağrı ara sıra bende de oluyor özellikle yorulduğum çok ayakta kaldığım zamanlarda oluyor ama lekelenme hiç olmadı. Doktorunuz bir şey yok dediyse bir şey yoktur diye düşünüyorum ama yine de leke yeniden gelirse veya ağrı şiddeti artarsa başka doktora görünebilirsiniz. İçiniz rahat eder

Canım daha çok küçük o kadar bile hissetmen tuhaf ben 19 haftada çok nadir hissediyordum o yüzden hareket takibi yapamazsın şuan hiç stres yapma

17. Haftada her hareketi hissetmeniz imkansız gibi bisey benim bebeğimin 28. Haftadan sonra düzene girdi hareketleri hiç korkmayın bebişiniz iyidir allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah öyledir. Birden hissedemeyince korktum önceki günler ara sıra da olsa hissediyordum

Canım daha çok küçük o kadar bile hissetmen tuhaf ben 19 haftada çok nadir hissediyordum o yüzden hareket takibi yapamazsın şuan hiç stres yapma
Evet düzenli hissedemeyeceğimi biliyorum ama yine de günde 2 3 kez de olsa bebek olduğuna emin olduğum hareketler oluyordu 2 gündür onları hiç yaşamayınca biraz korktum teşekkür ederim yanıtınız için

Ben de ilk 17'de hissettim ama birkaç günde bir defa gibi daha çok minik o kadar vurabiliyor annesi

Benim de o haftalarda böyle birsey olmuştu, 2-3 gün hissetmemiştim sonra hissettim, korkmayın. 19dan sonda her gün hissetmeye başladım

Canım bende 16 +3 deyim o ağrılar bende var sarı kahve akıntı başladı enfeksiyon sandım ama değilmiş plesenta rahim ağzına yakın yerdeymuş o yapabilir bebek büyüdükçe yukarı çıkacak korkma dedi doktor

Ay inşallah canım ya içimi rahatlattın gerçekten. Sarı akıntı bende de var bende dün verdim kan idrar enfeksiyon için. İnşallah uzun sürmez de çabucak geçer ikimizin de ağrısı

Ay inşallah canım ya içimi rahatlattın gerçekten. Sarı akıntı bende de var bende dün verdim kan idrar enfeksiyon için. İnşallah uzun sürmez de çabucak geçer ikimizin de ağrısı
İnşallah canım bende bu gün gittim kaç gündür buraya yazıyordum enfeksiyon mu diye ama cevap alamamiştım acile bile gittim sorun olmaz kırmızı olmadığı sürece korkma dediler İnşallah böyle geçer gider dinleniyorum çok ayakta olunca daha çok ağrı ve akıntı oluyor

Evet çok ayakta kalıp yürüyünce benim de aynı şekilde artıyor ağrılarım tez zamanda geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…