17 haftalik gebeyim eşim asiri horluyor bebegim olunca sikinti olurmu bu durum ?

ozqkgn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
44
1
6
Esimin burun ameliyatı olması gerekiyor burnunda dogustan kemik egriligi var bu sebepten geceleri asiri horluyor ben alistim uyuyorum kendimden gecince duymuyorum zaten ama 17 haftalik gebeyim bebegim dunyaya geldigi zaman sikinti olur bu durum zannediyorum korkuyorumda esimin ameliyat olmasi gerek su an aslinda ama olamiyor is yerinden dolayı yorumlarinizi alabilirmiyim

KArdesimdede vardi ayni sikinti 3 4 gun dinlenmesi her gun tampon degistirmesi gerekiyor duzenli bi sure boyunca buda is yeri ozel sektor oldugu icin mumkun degil ne izin verirler ne rapor kabul edilio aldigi askeri ucret zaten maasinin gunlugunun 2 kati kadar kesiliyor gelmedigi gun ise dogumda bile annem babam olacak yanimda 😶

Arada eşiniz üst notalardayken korkup ürkebiliyorlar. uyutması da zor oluyor ama bebe alışır. Tek sorun bebek horlamadan uyanınca kocayı dövememek :D o kadar uğraşıp uyandırılınca delirmemek elde değil.

Esimin burun ameliyatı olması gerekiyor burnunda dogustan kemik egriligi var bu sebepten geceleri asiri horluyor ben alistim uyuyorum kendimden gecince duymuyorum zaten ama 17 haftalik gebeyim bebegim dunyaya geldigi zaman sikinti olur bu durum zannediyorum korkuyorumda esimin ameliyat olmasi gerek su an aslinda ama olamiyor is yerinden dolayı yorumlarinizi alabilirmiyim
Benim eşimde bazen horluyor, bu sebeple bebeğim daha hiç uyanmadı

Bebek sese alışsın seste de uyusun sesleri kısmayın yoksa hep zorlanırsınız
Kardeşimi seste büyüttü annem çocuğun yanında davul çalsak uyanmaz 😅

Bebek alışır bence ama eşinize yazık düzgün nefes alamadığı için zorlanıyor bir an önce kendisi için tedavi olsun

Sonuçta anne karnında da dışarıdan gelen sesleri duyuyorlar. Bence alışır doğana kadar ☺️

Bebekler anne karnında sesleri duymaya başlıyor diye biliyorum. Doğana kadar zaten onun da çoktan kafası şişmiş ve alışmış olur :)
Hem bu bebekler evde tıkırtıya uyanıp, düğün salonlarında mışıl mışıl uyuyabilen tuhaf canlılar. Çok tatlılar evet😊
Ama eşiniz sağlıklı solunum yapamıyor muhtemelen. O nedenle kaliteli uyku da uyuyamaz. Benim de eşim böyle, aynı sebepten nefes alırken çok zorlanıyor. Üzülüyorum.
Umarım ilk fırsatta ameliyat olabilir sizin de eşiniz.
Bebeğiniz de sağlıcakla doğsun ve büyüsün.🍀

Eşimin de et var oda bazen çıldırtır bu yüzden çok uyandırdığı olmuştu oğlumun odasıni ayırmadan önce, sese asla alistiramadim ben, şöyle bu aralar Burun bantlarını keşfetti geceleri bı tık daha sessiz uyuyor nefesinin daha rahat olduğunu söylüyor, çözüm değil ama denemekten zarar gelmez, inşallah geçici de olsa size de çözüm olur

Siz uyuya biliyor musunuz horlamasinda

1 aylık bebeğimle horlayan kocamın yanından bildiriyorum, bebeğim melekler gibi uyuyor 😅😅
Benim eşim burun ameliyatı oldu, bir ameliyat daha olması lazım ama beynine zarar verebilme ihtimali olduğu için erteleyebildiği kadar erteliyor. Allahtan her zaman değil ama arada üşütünce horluyor. En ufak kapı sesine uyanan bebeğim babasının sesine uyanmıyor.

Back
X