- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 38
- Konu Sahibi bahtsizdomates
-
Sizin ne zaman başlamıştı doktorunuz ne onerdi peki benim daha cok.erken ya korkuyorum acikcasi da kasilmaysaBenimde öyle olmuştu ertesi günde doktora gittiğimde o sertlik hala vardı kasılma olduğunu söylemişti doktor. İkiz olunca belki bu durum normal de olabilir ama doktorunuza danışın mutlaka
Benimde 20 haftada falan olmuştu sanırım, zaten bir sürü ilaç kullandığım için başka ilaç önermemişti. Daha sonra da çok şükür olmadı bir daha.
Doktora sordum daha.yeni usg yaptik kanama yoksa sorun yoktur dedi of napcam.ben gerci simdi yok genelde aksamlari oluyor anlamadimBenimde 20 haftada falan olmuştu sanırım, zaten bir sürü ilaç kullandığım için başka ilaç önermemişti. Daha sonra da çok şükür olmadı bir daha.
Tekrar kontrolün ne zaman pekiDoktora sordum daha.yeni usg yaptik kanama yoksa sorun yoktur dedi of napcam.ben gerci simdi yok genelde aksamlari oluyor anlamadim
9 mart çarşamba gunuTekrar kontrolün ne zaman peki
9 mart çarşamba gunu
Tekrar kontrolün ne zaman peki
Yemek yedikten sonra olusuyor yemek yiyeyim tas gibi oluyor biraz zaman sonra eski haline donuyor kasilma yemek yedikten sonrami oluyor ki yemek yemesem mi acaba of bilemedimDevam ederse olmadı erken gidersin tedirgin olduğunu oyüzden geldiğini söylersin. Ben her zaman öyle yapıyorum en azından içimiz rahat oluyor
Yemek yedikten sonra olusuyor yemek yiyeyim tas gibi oluyor biraz zaman sonra eski haline donuyor kasilma yemek yedikten sonrami oluyor ki yemek yemesem mi acaba of bilemedim
Haa yok gece olmadi benim iki gundur bir karnimda agirlik hissi vardi aksamlari yemek yedikten sonra tas gibi sertlesiyordu biraz uzaninca geciyordu bugun agirlik hissi yok iki uc gundurde kabizdim o agirlik hissi gitti kimide bebekler yapiyor yer acmaya çalışıyor diyor anlam veremedim doktorda rahim genisliyo diyo bunlar olagan seyler diyo bir daha geleyim dedim gelme dedi kanama olmazsa sıkıntı yok dedi o ağrılar normal diyo muallakta kaldim umarim bir daha tekrarlamazYemekle alakası yoktur sanmıyorum. Benim gece olmuştu
Haa yok gece olmadi benim iki gundur bir karnimda agirlik hissi vardi aksamlari yemek yedikten sonra tas gibi sertlesiyordu biraz uzaninca geciyordu bugun agirlik hissi yok iki uc gundurde kabizdim o agirlik hissi gitti kimide bebekler yapiyor yer acmaya çalışıyor diyor anlam veremedim doktorda rahim genisliyo diyo bunlar olagan seyler diyo bir daha geleyim dedim gelme dedi kanama olmazsa sıkıntı yok dedi o ağrılar normal diyo muallakta kaldim umarim bir daha tekrarlamaz
Şişlikden canım o benimde oluyor akşamları özellikle mide tarafıDoktora sordum daha.yeni usg yaptik kanama yoksa sorun yoktur dedi of napcam.ben gerci simdi yok genelde aksamlari oluyor anlamadim
Yemekten canım o bak şimdi yemek yedim midemin orası taş gibi biraz sindirdikten sonra yumuşuyor merak etme doktor daha iyi bilir o sorun yok diyorsa sorun yokturYemek yedikten sonra olusuyor yemek yiyeyim tas gibi oluyor biraz zaman sonra eski haline donuyor kasilma yemek yedikten sonrami oluyor ki yemek yemesem mi acaba of bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?