17 haftalık hamilelerrr...dertleşelimm

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
*kızlar 2li testi yaptırmadım 3lü testi yaptırmaya gittim bugün hem de cinsiyeti hakkında bir şey söyler belki yumurcağımın diye....
AMA NERDEEE ...devlette yaptırayım demiştim hani bizim buradaki özel hastane pek güven vermiyor bana..
5 dk sürdü cinsiyeti için henüz erken dedi kan verdim .haftaya perşembe sonuç çıkacakmış..
İNŞAALLAH HAYIRLI GÜZEL HABERLER GELİR...

bende 17+1 im cnm, ben cinsiyeti öğrenmek istemiyorum zaten ama doktor bebişiniz saklıyor zaten o da göstermek istemiyor dedi :) dün kontrolüm vardı ultrasonda fl değeri 14 çıktı ve ben çok korkuyorum, nette okuduğuma göre down sendromu riskini arttırıyormuş, kan sonuçlarım salı çıkcak doktor o zaman bakcak sonuçlara ama yine de bi korku sardı beni :(

senin normal gözüküyo cnm

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 67
Bende geldim. bahsettiğiniz değerler üçlü teste mi veriliyor ? aslında geçen hafta kontrolum vardı ama gitmedim. Bu hafta giderim inşallah. devlet hastanesine bir kere gittim ve pişman oldum. Yeniden gitmeyi düşünüyorum başka bir doktora ama korkuyorum tavırlarından. bir önceki doktor gibi ruhsuz çıkar diye

Bende yeni 18 haftalik oldum ama ne 2 li ne 3 lü teste girdim ilk gebeligim .
Geçen gittigimde doktorum yaptirdin mi dedi yok dedim tamam dedi bakti işte kalbıne filan herşeyine Allahın izniyle bebeklerimiz saglıklı dogar inşallah
Kusmalarim bitti geceleri mide yanmalarim başladi arkadaşlar :(

Bende geldim. bahsettiğiniz değerler üçlü teste mi veriliyor ? aslında geçen hafta kontrolum vardı ama gitmedim. Bu hafta giderim inşallah. devlet hastanesine bir kere gittim ve pişman oldum. Yeniden gitmeyi düşünüyorum başka bir doktora ama korkuyorum tavırlarından. bir önceki doktor gibi ruhsuz çıkar diye

üçlü tarama değil de benzeri bişey olduğunu söyledi cnm doktor, üçlü tarama yapmıcakmış, bunda da down sendromuna bakılıo kan ve ultrason sonuçlarına göre

Bende yeni 18 haftalik oldum ama ne 2 li ne 3 lü teste girdim ilk gebeligim .
Geçen gittigimde doktorum yaptirdin mi dedi yok dedim tamam dedi bakti işte kalbıne filan herşeyine Allahın izniyle bebeklerimiz saglıklı dogar inşallah
Kusmalarim bitti geceleri mide yanmalarim başladi arkadaşlar :KK43:

aslında en iyisi yaptırmamak sonucu ne olursa olsun o bizim bebeğimiz ama yaptırmış bulundum şimdi de korkuom işte ona bişey olcak diye :( benim de gün içindeki bulantılarım gitti ama sabah az da olsa oluo, şimdilik yanma felan yok

aslında en iyisi yaptırmamak sonucu ne olursa olsun o bizim bebeğimiz ama yaptırmış bulundum şimdi de korkuom işte ona bişey olcak diye :KK43: benim de gün içindeki bulantılarım gitti ama sabah az da olsa oluo, şimdilik yanma felan yok

Allah göstermesin bebeklerimizi saglikla kucagımıxa alalim inşallah . Ya bana bişi deseler o testlerden sonra ben kafayi yerim kafayi takarim sizinkiler inşallah iyi çikar, bulantilar kusmalar geçti de geceleri yanmalarim başladi ayrintili ultrasona kendi özel doktorumuz bakaniliyomu yoksa başka birimi bakiyo bende cinsiyeti için istiyordum :))))

Ben bugunden birsey anlamadim zaten. 2 haftadir iple çekiyordum halbuki.:( goremdim bile vebegimi ...kendine çevirmis ekrani az da aksi.. simd morelim bozulmasin dedim sustum takarim simdi kafama...hic uğraşammM.özele yol göründü ...guzel sonuçlar çıksa bari. Hayir simdi Allah korudun kotu birsey ciksa da o benim yavrum ama en guzel dönemlerimi streslr geçirileek:(
Allah hayirli saglikli evlatlar versin cümlemze inşaAllah(amin))))

ben özele gidiyorum cnm sırf bu yüzden, devlette resmen gösterip çekiolar, ne kadar ilgili davransa da sorularını soramıosun yoğunluktan.. ama özelde 3-5 dk bakıo doktor ultrasonda

Allah göstermesin bebeklerimizi saglikla kucagımıxa alalim inşallah . Ya bana bişi deseler o testlerden sonra ben kafayi yerim kafayi takarim sizinkiler inşallah iyi çikar, bulantilar kusmalar geçti de geceleri yanmalarim başladi ayrintili ultrasona kendi özel doktorumuz bakaniliyomu yoksa başka birimi bakiyo bende cinsiyeti için istiyordum :))))

inşallah temiz çıkar cnm saol, ben cinsiyeti öğrenmek istemedim sağlıklı olduğunu bileyim yeter nasılsa doğumda öğreniriz :) ayrıntılı ultrasonu kendi doktorun yapmıo başka bi yere yönlendirio randevu alıosun felan

tek post: 44145096 .!.:
ben özele gidiyorum cnm sırf bu yüzden, devlette resmen gösterip çekiolar, ne kadar ilgili davransa da sorularını soramıosun yoğunluktan.. ama özelde 3-5 dk bakıo doktor ultrasonda
Ben de ozele gidiyorum. Yalniz test tahlileri devlette yaptırıyorum.ozellere guvenemiyorum da.burada 1 tane ozel hastane ve 1 tane kadin dogumcu var.yani elimiz mahkum gibi ve rant olmuş...

Ben de ozele gidiyorum. Yalniz test tahlileri devlette yaptırıyorum.ozellere guvenemiyorum da.burada 1 tane ozel hastane ve 1 tane kadin dogumcu var.yani elimiz mahkum gibi ve rant olmuş...

anladım cnm zor gerçekten, ben devletler çok yoğun diye tahlilleri de özelde yaptırıom, ayrıntılı ultrasonum devlette ama

20 inci haftada mi ayrintili ultrason doktor mu yönlendiriyor yoksa biz mi isticez ? bende testlerimi devlete digerlerini özelde hep öyle yaptim.
Özel veya devlet artik istanbulda pek işe yaramiyor her yer tiklim tiklim kaç tame kalabalik diye hastahane degiştim ama bu dpktorumda kaldım baya ilgilendi içeride 15 dk filan durmuşumdur memnun kaldim yani :)

Üçlü test söylemedi doktor. Baya baktı. Uzuvlarin uzunluklarini ölçtü. Ayrıntılı ultrasonda da bahsetmedi :) üç hafta sonra gel dedi. sakin ilerliyoruz heralde.

Back
X