- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Bende geldim. bahsettiğiniz değerler üçlü teste mi veriliyor ? aslında geçen hafta kontrolum vardı ama gitmedim. Bu hafta giderim inşallah. devlet hastanesine bir kere gittim ve pişman oldum. Yeniden gitmeyi düşünüyorum başka bir doktora ama korkuyorum tavırlarından. bir önceki doktor gibi ruhsuz çıkar diye
Bende yeni 18 haftalik oldum ama ne 2 li ne 3 lü teste girdim ilk gebeligim .
Geçen gittigimde doktorum yaptirdin mi dedi yok dedim tamam dedi bakti işte kalbıne filan herşeyine Allahın izniyle bebeklerimiz saglıklı dogar inşallah
Kusmalarim bitti geceleri mide yanmalarim başladi arkadaşlar
aslında en iyisi yaptırmamak sonucu ne olursa olsun o bizim bebeğimiz ama yaptırmış bulundum şimdi de korkuom işte ona bişey olcak diyebenim de gün içindeki bulantılarım gitti ama sabah az da olsa oluo, şimdilik yanma felan yok
Allah göstermesin bebeklerimizi saglikla kucagımıxa alalim inşallah . Ya bana bişi deseler o testlerden sonra ben kafayi yerim kafayi takarim sizinkiler inşallah iyi çikar, bulantilar kusmalar geçti de geceleri yanmalarim başladi ayrintili ultrasona kendi özel doktorumuz bakaniliyomu yoksa başka birimi bakiyo bende cinsiyeti için istiyordum :))))
Ben de ozele gidiyorum. Yalniz test tahlileri devlette yaptırıyorum.ozellere guvenemiyorum da.burada 1 tane ozel hastane ve 1 tane kadin dogumcu var.yani elimiz mahkum gibi ve rant olmuş...tek post: 44145096 .!.:ben özele gidiyorum cnm sırf bu yüzden, devlette resmen gösterip çekiolar, ne kadar ilgili davransa da sorularını soramıosun yoğunluktan.. ama özelde 3-5 dk bakıo doktor ultrasonda
Ben de ozele gidiyorum. Yalniz test tahlileri devlette yaptırıyorum.ozellere guvenemiyorum da.burada 1 tane ozel hastane ve 1 tane kadin dogumcu var.yani elimiz mahkum gibi ve rant olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?