D Deryaxcv Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2021 57 22 18 24 7 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryaxcv #1 17.haftalik hamileyim 2.gebeligim ama henüz bebeğimi hissetmiyorum sizce gec mi ya da cinsiyetle alakası var mi lütfen yardımcı olur musunuz
17.haftalik hamileyim 2.gebeligim ama henüz bebeğimi hissetmiyorum sizce gec mi ya da cinsiyetle alakası var mi lütfen yardımcı olur musunuz
tugcekb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Aralık 2018 6.359 11.398 198 34 7 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryaxcv #2 1-2 haftaya yavas yavas hissetmeye baslarsiniz. Cinsiyetle ilgisi oldugunu sanmiyorum
Morpelus Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2020 179 260 53 7 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryaxcv #3 Bu haftalarda hissedersiniz bence normal. Kız bebek Biraz daha gec diye biliyorum erkekler daha cabuk hissedilirmis.
Bu haftalarda hissedersiniz bence normal. Kız bebek Biraz daha gec diye biliyorum erkekler daha cabuk hissedilirmis.
Nosking Twin mom Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 12.655 28.864 528 7 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryaxcv #4 Deryaxcv .!.: 17.haftalik hamileyim 2.gebeligim ama henüz bebeğimi hissetmiyorum sizce gec mi ya da cinsiyetle alakası var mi lütfen yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... 20.haftaya kadar hissedilemeyebilir çok normal. Bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilir misiniz?
Deryaxcv .!.: 17.haftalik hamileyim 2.gebeligim ama henüz bebeğimi hissetmiyorum sizce gec mi ya da cinsiyetle alakası var mi lütfen yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... 20.haftaya kadar hissedilemeyebilir çok normal. Bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilir misiniz?
D Deryaxcv Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2021 57 22 18 24 7 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryaxcv #5 Nosking .!.: 20.haftaya kadar hissedilemeyebilir çok normal. Bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olabilir hic bilmiyorum 2.gebeligim ama sanki ilk kez gebeyim
Nosking .!.: 20.haftaya kadar hissedilemeyebilir çok normal. Bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Olabilir hic bilmiyorum 2.gebeligim ama sanki ilk kez gebeyim
Nosking Twin mom Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 12.655 28.864 528 7 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryaxcv #6 Deryaxcv .!.: Olabilir hic bilmiyorum 2.gebeligim ama sanki ilk kez gebeyim Genişletmek için tıkla... Iki bebek arasında çok zaman varsa böyle hissetmeniz normal
Deryaxcv .!.: Olabilir hic bilmiyorum 2.gebeligim ama sanki ilk kez gebeyim Genişletmek için tıkla... Iki bebek arasında çok zaman varsa böyle hissetmeniz normal