17.haftam Çok ağır grip ve faranjit anlatıyorum ne yapmalıyım :(

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Antibiyotik alıyorum çalışıyorum rapirluyum kaç gündür ama çok ağır hiç ise yaramıyor ne yapsam iyice sardı

Grip teşhisi konduysa zaten qntibiyotiksiz geçmez. Ve mutlaka yatıp dinlenmen lazım. Sakın ne evde bir iş yap ne de ise git. Tamamen iyileşene kadar. Bunun dışında bol su tüket. Vucudunun destege ihtiyaci var. Iyi beslenmeye calis. Istahsizlik varsa bile suyu ve yemegi ihmal etme. Tuzlu sıcak su ile hem burun hem de boğazını sık sık temizle. Boğazına yapısan orada üreyen mikroplari temizlemeye yardımcı olur. Ama dikkat et çok sıcak yapıp tahriş olmasına izin verme. Çok çok geçmiş olsun. İlaçlarını aksatma bol bol dinlen. İyi beslen.

Unutmadan tavuk suyu çorba veya limonlu çay vb sıcak içecekler içmeyi unutma. Tavuk suyu çorba zaten çok fayda sağlar. İnşallah evde sana bakacak yemek yapacak birileri vardır.

Çok teşekkür ederim canım meyve falan da çok tuketiyorum bana mısın demedi kilo vermedim ama çok sarsildim

Unutmadan tavuk suyu çorba veya limonlu çay vb sıcak içecekler içmeyi unutma. Tavuk suyu çorba zaten çok fayda sağlar. İnşallah evde sana bakacak yemek yapacak birileri vardır.
Malesef yok aklıma hiç gelmedi tavuk suyu akşam için yapayım saolasin canim

canim nane limon elma kaynat bal kat icinede iyi gelir..bende yeni atlattim soguk alginligi..calsiyum c sandoz verdi banada doktor sadece oda iyi geliyor bolbol su ve meyve corba tavuk suyuna icinede limonn ohhh bide guzelce yat dinlen canim..

canim nane limon elma kaynat bal kat icinede iyi gelir..bende yeni atlattim soguk alginligi..calsiyum c sandoz verdi banada doktor sadece oda iyi geliyor bolbol su ve meyve corba tavuk suyuna icinede limonn ohhh bide guzelce yat dinlen canim..
Antibiyotik alıyorum canım bende dinledikçe arttı sanki hamileyken çok farklı oldu bu hastalık

Antibiyotik alıyorum canım bende dinledikçe arttı sanki hamileyken çok farklı oldu bu hastalık
aynen yaa bugun 13gun oldu benim resmen 7gun hic kalkmadim annem herseyi onume getirdi yedirdi icirdi sonra evime dondum ama dinleniyorum is haricinde..halada tam gecmedi yani..bolbol yatcan dus alip yatmak iyi geliyodu bana..hamile olunca bunye zayifliyor iyice kaldiramiyor insan heralde...bian once iyilesirsiniz insallah bebiskonla canim

Saolasin canim hiç böyle hasta oldugumu hatırlamiyorum bogazim kulağıma vurdu nefes alamiyorum uyuyamiyorum bogazim kuruyor basimi kaldiramadim

benim butun agzim damaklarimda yara olmuştu yeni gecti corba icebiliyordum okadar vitamin aliyoruz ama yetmiyor benisimize demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…