17.Haftamdayım ve karnım küçük..

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
96
46
İstanbul
Kişiden kişiye değişiyormuş bunu biliyorum ama kimse hamile olduğumu anlamıyor..Bazı kadınların 17.haftada resmen artık hamile gözüktüğünü görüyorum..Ben zayıf hamile kaldım ama yinede benim gibi olan varmı merak ediyorum..

Canım öncelikle hayırlı olsun; ama hiç tasalanacak bir durum yok ortada.
Karın çıkması tabi ki kişiden kişiye değişir; ama genelde 20- 22. haftadan sonra ortaya çıkıyor bebiş.
Benim 22. haftamda ortaya çıktı opuyorumnanaktan

hiç endişe etme bu her kadında şaşılacak farklar olabilecek bir durum.. bende 19 haftalık gebeyim benimle beraber olan bir arkadaşım var karnı dümdüz benimkide belli oluyor.. bunun nedenleri var mesela bende çok fazla gaz oluyor ayrıca 4 ayda 8 kilo aldım.bide iç karın genişliği var.. önemli olan dr kontrolünde boy ve kilosu gelişimi haftasına uygunmu önemli olan bubuyrunnnnnnnnn

canim hic merak etme .. bende senin gibiydim . 18 haftada belli bile degil di .. benim bir anda cikti gobek ... suan 21 haftalik hamileyim ..

canım endişe etmene gerek yok..
kontrollerinde boyu kilosu gelişimi normalse herşey yolunda demektir...
ben de 24 haftalık hamileyim şu an,benim karnım da hafif çıktı şimdi ama normal bol bi body giyince hamileymişim gibi değil de göbeğim varmış gibi duruyorum..

ben bu gün 27.haftaya başladım ve iş yerinde bol giyiniyordum mecburen rahat olsun diye insanlar benim kilo aldığımı zannetti bilenler biliyodu hamile olduğumu ama nese artık tam hamile kıyafetleri giyiyorum herkes karnıma bakıyor anlıyor hamile olduğumu o yüzden hiç dert etme canım hem karnın ne kadar büyürse yatma pozisyonu bulup uyuman da o kadar sıkıntılı oluyor

bende 18 haftalığım göbeğim çok minik
dün kuaförde bi kadınla konusuyordum 18 haftalık hamileyim diyince
bebeğin biraz küçük kalmış galiba dedi
sinir oldum
kadının gözleri sanki ultrason makinesi karnımın içini görebiliyormus gibi alsanaalsanasmile

Aynen bende 4 aylık diyorum aaa hiç belli değil demiyorlarmı gıcık oluyorum..

Saol canım..Çok rahatladım,,Belkide benimde 20.haftalarda çıkıcak..İnşallah..

Ya bende duyuyorum hep farklı olur diyorlar..Bir arkadaşımda benim haftalarımda dümdüzdü..Burdan duymakta çok rahatlatıyor..

Maşallah herşey iyi gidiyor kontrollerimdede işte insan endişe etmedende duramıyor..Biran önce karnım kocaman olsun istiyorum napiim:))

Allah tamamına erdirsin hepimizi..Evet ilerki aylarda uyumak zorlaşıyormuş..Aman zorlaşırsa zorlaşsın yeterki sağ salim bebeklerimize kavuşalım canım..

bende suan 29+2 haftalik hamileyim, insanlar 4-5 haftadir yeni farkediyorlar hamile oldugumu, daha once kilo almis gobek yapmis gibi duruyordum, hic uzulme seninde birden cikar karnin, mayali hamur gibi wallahi birden kabariyor :roflol:

Canıem bence o karnının belli olamdığı en azından ağırlaşmadığın günleri çok arıyacaksın dün bi akrabamızla karşılastık ben 36. Haftamdayım o 32. Haftadaymış ama benim 5 aylık halim kadar karnı yok ve çok rahat hareket ediyodu ben toplamda 16 o 14 kilo almış ama neden okadar farklı göründüğümüze anlam veremeim ve çok özendim

Ben 17. haftamdayken 1 Allah'ın kulu anlamadı hamile olduğumu şimdi yeni yeni anlaşılıyor.Üstelik o haftalar da ben hamileyim diyordum, inanmıyorlardı.Bende 52 kilo ile hamile kalmıştım.

17. haftamda hamile olduğumu kimse anlamıyordu,kilo mu almışsın ne diyorlardı. 20 de hafif çıkmaya başladı,ama mayo giyiyor,denize gidiyordum, derken 28 e geldik önümde küçük bir dağ taşıyorum sanki.Her sabah biraz daha büyüyor gibi,şimdi de ne çok şişmişsin diyorlar...İnsanları memnun etmek zor,moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…